Woody és a swing: ez a címe a Kozma Orsi Quartet szerda esti állatkerti előadásának, amelyben a swing Woody Allen filmjeiben is megjelenő zenei világa köszön vissza. Az est sztárvendége Woody Allen állandó magyar hangja, Kern András lesz.

Szerda este a Kozma Orsi Quartet fellépésével folytatódik a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat. Kozma Orsi a hazai jazzélet meghatározó alakja, az egyik legsokoldalúbb, egyedi hangú énekesnő. Országos ismertséget a Jazz+Az, később a Cotton Club Singers tagjaként szerzett.
A szerda esti műsorban a Kozma Orsi Quartet egészen Amerikáig repíti a közönséget. Woody Allen, a swing és New York a hatvanas évek óta összetartozik – ekkor készítette első filmjeit a korábbi stand-up komikus. Azóta csaknem minden alkotása New Yorkban játszódik, és szinte mindegyikben megszólal a swing. Az est sztárvendége Woody Allen állandó magyar hangja, Kern András.

A koncert július 10-én, szerdán este 20 óra 30 perckor kezdődik, de az előadásra érkező közönség előtt már 19 órakor kitárulnak a kapuk, így kezdés előtt egy kellemes esti sétát is lehet tenni az Állatkertben.

2018.10.18. 14:19

Jó kis program a következő hétre: Őszi szünet az Állatkertben!

2019.04.17. 13:50

Cuki hangyászsün cseperedik a Fővárosi Állatkertben

2019.05.07. 11:46

Videón az Állatkert legcukibb matakója

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő