November 8-án végre megnyílt a Varázsvilág új kapuja. Helyi idő szerint este 9:30-kor kezdődött a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei (hazai bemutató: november 15.) premierje… Párizsban! A helyszín nem véletlen: bár a történet New Yorkot, Londont és persze a Roxforti Boszorkány- és Varázslóképzőt is érinti, a legtöbb jelenet itt játszódik.

A vörös szőnyegen természetesen végigvonult az összes főszereplő, jó és rossz varázslók meg muglik vegyesen: ott volt Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Brontis Jodorowsky, Jude Law valamint a Harry Potter-világ (és e film) megalkotója: J.K. Rowling.

Az itt jelenlévő sztároknál és sikongatásban minden korábbi rekordot megdöntő rajongóknál talán csak azok a kiválasztottak boldogabbak, akik már a múlt vasárnap részt vehettek az új Legendás állatok vetítésén. Eddig olyanok voltak ők, mint egy titkos társaság: a #ProtectTheSecrets (őrizd a titkot) hashtages jelvényről ismerték fel egymást, amelyen a Halál Ereklyéinek jele is ott díszeleg: hiszen meg kellett esküdniük, hogy nem árulják el senkinek a Grindelwald bűntettei-ben a nézőket váró nagy meglepetéseket.

A premieren részt vevő több sztár is arra kérte a moziba menőket: ne rontsák el az utánuk jövők örömét, bármilyen izgatottak is miatta, őrizzék meg maguknak a film váratlan fordulatait!

2019.01.25. 15:46

Fekete Párduc, a Bohém rapszódia és A legnagyobb showman: látogatócsúcs a mozikban!

2019.01.14. 17:12

A kritikusok szerint Christian Bale és Glenn Close a legjobb

2018.06.28. 09:29

Megérkezett a Liza, a rókatündér rendezője, Ujj Mészáros Károly új filmjének első előzetese!

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő