A tegnapi, nulladik napon tartott nagysikerű közösnégtalálkozó után, ma a Duna Arénában vízbe száll a Millennium Masters csapata. A XIXO Waterpolo All Star Gála egyben pólótörténeti esemény is, hiszen a magyar csapat az egykori legnagyobb ellenfelekből álló világválogatottal mérkőzik meg.

Az olimpiai bajnokok alkotta magyar férfi vízilabdacsapat, a Millennium Masters tavaly nyáron veretlenül nyerte meg a FINA Masters Világbajnokságot a 40 év felettiek kategóriájában. A 2017-es sportesemény a csapatnak és a közönségnek egyaránt igazi örömünnep volt, amit idén meg szeretnének koronázni egy újabb fergeteges játékkal és szurkolással.
A XIXO Waterpolo All Stár Gálán a magyar keretben idén is ott lesz a háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán; a két olimpiai arannyal rendelkező Fodor Rajmund, Gergely István, Steinmetz Barnabás, Varga Tamás és Vári Attila, illetve a Sydneyben aranyérmes Märcz Tamás, Székely Bulcsú és Varga Zsolt. A világválogatottat pedig az egykori legnagyobb ellenfelek alkotják majd.

2017.07.29. 21:54

Szép volt fiúk! - Ezüstérmes a férfi vízilabda-válogatott

2017.01.20. 12:25

Király Gábor átvette az év futballistájának járó díjat

2018.06.26. 18:54

Benedekék újra összeállnak

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Abaházi Csaba

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő