Minden elemében varázslatosnak ígérkező film forgatása kezdődött a héten az angliai Leavesden stúdió területén: az alapanyag a Charlie és a csokigyár című Tim Burton-klasszikus írójának egy másik regénye, a Boszorkányok (The Witches), a rendező a Forrest Gump Oscar-díjas rendezője, Robert Zemeckis, a főszerepeket pedig szintén két Oscar-nyertes, nagyszerű színésznő, Anne Hathaway és Octavia Spencer játssza, mellettük Stanley Tucci (szintén jelölték már Oscar-díjra) és a nagyszerű komikus, Chris Rock szerepel.

Az újszerű trükkökért, különleges vizuális megoldásokért mindig is rajongó, nagy mesélő Zemeckis Dahlhoz méltó, sötéten humoros, de szívmelengető filmet ígér, amelyben egy árva kisfiú a hatvanas években kénytelen vidéki nagymamájához költözni – Demopolisba.

Ott és azután egy tengerparti nyaralóhelyen sok-sok boszorkányba ütköznek, és végül az angliai Boszorkányok Titkos Társaságának gyűlésére is eljutnak, ahol egy gonosz boszorkány (Hathaway) szövöget egy szörnyű tervet.

A film producere és a forgatókönyv írója Zemeckis mellett Guillermo Del Toro, akik azt tervezik, hogy a film 2020 őszén jut el a világ mozijaiba.

2018.10.13. 08:48

Régi ismerősök a Legendás állatokban

2018.09.25. 13:26

Fiatal filmeseknek indított pályázatot az EU

2018.10.16. 10:00

Újra mozikban a felújított Egri csillagok

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő