Minden elemében varázslatosnak ígérkező film forgatása kezdődött a héten az angliai Leavesden stúdió területén: az alapanyag a Charlie és a csokigyár című Tim Burton-klasszikus írójának egy másik regénye, a Boszorkányok (The Witches), a rendező a Forrest Gump Oscar-díjas rendezője, Robert Zemeckis, a főszerepeket pedig szintén két Oscar-nyertes, nagyszerű színésznő, Anne Hathaway és Octavia Spencer játssza, mellettük Stanley Tucci (szintén jelölték már Oscar-díjra) és a nagyszerű komikus, Chris Rock szerepel.

Az újszerű trükkökért, különleges vizuális megoldásokért mindig is rajongó, nagy mesélő Zemeckis Dahlhoz méltó, sötéten humoros, de szívmelengető filmet ígér, amelyben egy árva kisfiú a hatvanas években kénytelen vidéki nagymamájához költözni – Demopolisba.

Ott és azután egy tengerparti nyaralóhelyen sok-sok boszorkányba ütköznek, és végül az angliai Boszorkányok Titkos Társaságának gyűlésére is eljutnak, ahol egy gonosz boszorkány (Hathaway) szövöget egy szörnyű tervet.

A film producere és a forgatókönyv írója Zemeckis mellett Guillermo Del Toro, akik azt tervezik, hogy a film 2020 őszén jut el a világ mozijaiba.

2018.08.01. 13:00

Denzel Washington egyre jobb formában van

2019.08.26. 12:14

Edward Norton új rendezésének alapjául egy zseniális krimit választott

2019.04.16. 12:54

#nezzmagyarfilmet: az 5. Magyar Filmhét április 22-én indul

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő