A VITA CE N’È az olasz énekes 15 stúdióalbuma közül az első, melynek producere is saját maga volt. A 2019. októberében Budapesten is fellépő Ramazzotti így nyilatkozott új lemezével kapcsolatban: “Ez a lemez a szeretetről beszél. Minden pozitív érzés központjában a szeretet áll, amiben még mindannyian hinni tudunk. Egy új kezdetet jelent a számomra, és egyben kihívást is saját magammal és az idővel szemben; egy vágyat, hogy maradandót alkothassak. “

A 14 dalt tartalmazó új lemezzel megegyező című, október közepén debütált dal kevesebb, mint egy hónapon belül az olasz és nemzetközi listák élére jutott. A lemezen igazi sztárparádét hallhatunk, ugyanis több, nemzetközileg is elismert előadó is énekel duettet Erosszal.

Vale per sempre

Az első közreműködő a 2018-ban Grammy-díjat nyert énekesnő, Alessia Cara, aki így nyilatkozott a közös munkáról: “Egy álmom vált valóra és nagyon boldog vagyok, hogy lehetőségem nyílt együtt énekelni Erosszal.”

A férfi hibátlan hangja és Alessia bársonyos hangszíne egyszerűen tökéletesen kiegészítették egymást.

Per il resto tutto bene

Ebben a dalban a “Rekorder Nő” névre keresztelt, Németországban minden idők legtöbb eladott albumát magáénak tudó szupersztár, Helene Fischer dolgozott együtt az olasz énekessel.

Per le strade una canzone

A lemezre került még egy duett, a minden rekordot megdöntött Despacito című dal előadójával, Luis Fonsival.

“Ez egy olyan dal, amitől jó kedved lesz. A zenéről szól, ami felbukkan az utcákon a szeretetet ünnepelve és szórakoztatja az embereket. Ez az, amit Erosszal szerettünk volna kommunikálni, megosztani mindenkivel a latin zene pozitív vibrálását” – mondta Fonsi.

2019.07.11. 09:58

Véget ért Eros Ramazzotti házassága

2018.09.10. 20:37

Eros Ramazzotti jövő ősszel újra Budapesten ad koncertet

2018.09.13. 15:53

Eros Ramazzotti új albuma novemberben jelenik meg

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő