Az izgalmas projectről így ír a szerző: “Amikor tavaly horgoltam 100 db. szívet, és elrejtettem Budapest utcáin, eldöntöttem, hogy egy év múlva megismétlem, és még többet fogok készíteni.”

“Van szíved! Idén ezzel az üzenettel indítottam útnak 500 darab aprócska horgolmányt, ismét Budapesten. Egyrészt kézenfekvő, hogy aki megtalálja, az kap egy horgolt szívet – tehát van szíve. Ugyanakkor ezzel a rövid üzenettel szerettem volna felhívni a figyelmet arra, hogy mindenkiben ott lakozik a jó. Benned is! Amolyan gondolatmagnak szántam ezt a mondatot, és remélem, hogy lesz, akiben szárba szökken. Tavaly a Magyarországot körbeutazó Topy Maci volt a Bálint-napi hadművelet házigazdája, idén pedig a Topy család Marcell mackói segítettek. Csupaszív mackók ők, hiszen a belsejükbe a készítésük során tényleg egy-egy horgolt szív kerül.

Naponta átlagosan 40 db szívet horgoltam, összesen kb. 400 méter fonalból. Aztán az 500 db kísérőkártya szétvágása, lyukasztása, és a szívek rákötözése következett. Mivel január első napján elkezdtem a horgolást, időben elkészültem mindennel, viszont az elrejtésükben a barátaim segítségét kellett kérnem. Nélkülük valószínűleg még karácsonykor is az utcákon szaladgálnék, kezemben a szívekkel. Nekik köszönhetően idén Budapest szinte összes kerületébe jut belőlük, aminek különösen örülök. Február 2-án kezdtük az elrejtést, és valamikor Bálint-nap előtt be tudjuk fejezni.” – írta a Topy Világa blogon.

Azóta pedig jönnek is vissza a fotók a blog közösségi felületére, néhányan ugyanis már megtaláltak egy-egy szívecskés üzenetet…

2018.05.23. 11:39

Budapest is ott van a legkoszosabb európai fővárosok között

2018.08.07. 11:43

Továbbra is Budapesten lopják el a legtöbb autót

2017.11.21. 14:36

Kiderült melyik Budapest legdrágább utcája

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő