Sir Elton John, Clive Davis, és Quincy Jones is Aretha Franklintől búcsúzott. A soul királynője csütörtökön hunyt el, barátai, zenésztársai megható üzenetekkel lepték el a közösségi oldalakat.

Elton John azt írta: “Aretha Franklin halála óriási veszteség mindenkinek, aki szerette az igazi zenét. Ő volt a kedvenc zongoristám, különleges hangja a szívéből, a lelkéből, a templomból szólt (…)”

Franklin utoljára pont Elton John jótékonysági szervezetének 2017-es rendezvényén lépett fel utoljára közönség előtt, erről így írt Sir Elton: “Egyáltalán nem volt biztos, hogy színpadra tud állni, de Aretha megcsinálta és ‘felrobbantotta’ a helyet (…)”

Miután kiderült, hogy a legendás zenész és énekesnő elhunyt, Barbra Streisand, Paul McCartney, Hugh Jackman, és Lenny Kravitz is azonnal közzétette gondolatait a Twitteren.

A művész halálát súlyos hasnyálmirigyrák okozta. “Az élet egyik legsötétebb pillanatában nem találjuk a megfelelő szavakat, amely leírhatná szívünk fájdalmát. Családunk matriarcháját és szikláját veszítettük el” – fogalmaztak rokonai a közleményben.

 

2018.08.16. 16:47

Elhunyt a soul királynője, Aretha Franklin

2018.08.30. 08:41

Rajongói búcsúznak Aretha Franklintől - ezrek zarándokolnak ravatalához

2018.08.13. 14:59

Aretha Franklin családja felkészült a legrosszabbra

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő