Sir Elton John, Clive Davis, és Quincy Jones is Aretha Franklintől búcsúzott. A soul királynője csütörtökön hunyt el, barátai, zenésztársai megható üzenetekkel lepték el a közösségi oldalakat.

Elton John azt írta: “Aretha Franklin halála óriási veszteség mindenkinek, aki szerette az igazi zenét. Ő volt a kedvenc zongoristám, különleges hangja a szívéből, a lelkéből, a templomból szólt (…)”

Franklin utoljára pont Elton John jótékonysági szervezetének 2017-es rendezvényén lépett fel utoljára közönség előtt, erről így írt Sir Elton: “Egyáltalán nem volt biztos, hogy színpadra tud állni, de Aretha megcsinálta és ‘felrobbantotta’ a helyet (…)”

Miután kiderült, hogy a legendás zenész és énekesnő elhunyt, Barbra Streisand, Paul McCartney, Hugh Jackman, és Lenny Kravitz is azonnal közzétette gondolatait a Twitteren.

A művész halálát súlyos hasnyálmirigyrák okozta. “Az élet egyik legsötétebb pillanatában nem találjuk a megfelelő szavakat, amely leírhatná szívünk fájdalmát. Családunk matriarcháját és szikláját veszítettük el” – fogalmaztak rokonai a közleményben.

 

2018.09.13. 10:03

Aretha Franklin nagysága előtt tisztelegnek a Harlem Gospel Choir koncertjén

2018.10.31. 14:36

A soul királynőjének különleges albuma hamarosan megjelenik

2018.08.16. 16:47

Elhunyt a soul királynője, Aretha Franklin

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő