Ryan Gosling nagyon megszerette Budapestet. A múlt héten zajlott Las Vegasban a CinemaCon, az amerikai mozisok számára szervezett legnagyobb szakmai találkozó, az év második fele filmjeinek bemutatója, és ő itt sem győzött lelkesedni. A szakmabeli nézők pedig vele lelkesedtek: hiszen részleteket láthattak a Magyarországon forgatott Szárnyas fejvadász 2049-ből (hazai bemutató: 2017. október), az év – ha nem az évtized – talán legjobban várt filmjéből.

A most először nyilvánosság elé tárt epizódokban Rick Deckard (vagyis Harrison Ford) és K (vagyis Ryan Gosling) is látható volt, de színre lépett a kísérteties és apakomplexusos replikáns-gyárost alakító Jared Leto is. Az egyik kis részletben Leto egy méhlepényben szunnyadozó, meztelen androidot simogat szerelmesen. A mozi vezetők nyílt színi tapssal jutalmazták a véres, Gosling és a szerelmes Anna de Armas kettősét.

Amikor a vetítés után szót kapott, Gosling nem győzte dicsérni a magyar helyszíneket, és persze a rendezőjét, a tavaly az Érkezés-ért Oscarra jelölt Denis Villeneuve-öt, mert az ellenséges, jövőbeli világ újrateremtéséhez a rendező nem érte be a számítógépes grafikával.

– Minden helyszín valódi volt! – lelkesedett Gosling. – Minden külső helyszínünk valóban létezik. Egy működő, élő, lélegző világban forgattunk!

2017.05.09. 11:07

Harrison Ford a Szárnyas fejvadász folytatásának egy kulcsjelenetéről mesélt

2018.09.14. 10:23

Az első ember című film a Ryan közlegény az űrben

2018.10.05. 17:01

A film, amit nagyon várunk: Első ember Ryan Goslinggal

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő