A főgonoszt alakító Rami Malek más kötelezettségei és Daniel Craig sérülése miatt újabb csúszást szenved a 25. James Bond-film forgatása, amely szeptember helyett október végén, novemberben fejeződhet be – adta hírül a The Sun.

Három hete bokasérülés miatt meg kellett operálni Daniel Craiget, aki a jamaicai forgatáson szenvedett balesetet. A hivatalos James Bond Twitter-oldal szerint a színész csak egy kisebb műtéten esett át.

Ennek ellenére fejfájást okoz a producereknek az, hogy nem találnak időpontot Malik és Craig közös forgatására, ráadásul egy hete három robbanás is történt a Pinewood stúdióban, amikor rosszul sült el egy kaszkadőrökkel forgatott jelenet, és a személyzet egyik tagja megsérült.

“A film forgatását szeptemberben be kellene fejezni, de a stábot és a szereplőket arról tájékoztatták, hogy ez október végére, esetleg november elejére csúszik Daniel sérülése és a díszlet megrongálódása miatt. És még keresniük kell időpontot arra is, hogy Daniel és Rami közösen forgasson. Nem létezhet olyan Bond-film, ahol a 007-es ügynök nem áll szemtől szemben a főgonosszal” – idézte forrását a lap.

A 25. Bond-film forgatása is késéssel indult, mert át kellett írni a forgatókönyvet és új rendezőt kellett keresni, amikor Danny Boyle távozott.

A továbbra is cím nélküli filmben az 51 éves Craig ötödször játssza el egymás után a 007-es brit titkos ügynököt.

A bemutatót 2020. április 3-ára tervezik 2019 októbere helyett.

Forrás: MTI

2019.02.21. 18:27

James Bond két hónappal később tér vissza a mozikba

2019.08.23. 14:50

Ez lesz az új James Bond-film címe!

2018.08.29. 08:05

Ekkor érkezik az új James Bond-film

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő