A főgonoszt alakító Rami Malek más kötelezettségei és Daniel Craig sérülése miatt újabb csúszást szenved a 25. James Bond-film forgatása, amely szeptember helyett október végén, novemberben fejeződhet be – adta hírül a The Sun.

Három hete bokasérülés miatt meg kellett operálni Daniel Craiget, aki a jamaicai forgatáson szenvedett balesetet. A hivatalos James Bond Twitter-oldal szerint a színész csak egy kisebb műtéten esett át.

Ennek ellenére fejfájást okoz a producereknek az, hogy nem találnak időpontot Malik és Craig közös forgatására, ráadásul egy hete három robbanás is történt a Pinewood stúdióban, amikor rosszul sült el egy kaszkadőrökkel forgatott jelenet, és a személyzet egyik tagja megsérült.

“A film forgatását szeptemberben be kellene fejezni, de a stábot és a szereplőket arról tájékoztatták, hogy ez október végére, esetleg november elejére csúszik Daniel sérülése és a díszlet megrongálódása miatt. És még keresniük kell időpontot arra is, hogy Daniel és Rami közösen forgasson. Nem létezhet olyan Bond-film, ahol a 007-es ügynök nem áll szemtől szemben a főgonosszal” – idézte forrását a lap.

A 25. Bond-film forgatása is késéssel indult, mert át kellett írni a forgatókönyvet és új rendezőt kellett keresni, amikor Danny Boyle távozott.

A továbbra is cím nélküli filmben az 51 éves Craig ötödször játssza el egymás után a 007-es brit titkos ügynököt.

A bemutatót 2020. április 3-ára tervezik 2019 októbere helyett.

Forrás: MTI

2018.09.21. 09:33

Kiderült ki rendezi a 25. Bond-filmet

2019.04.26. 09:05

Oscar-díjas színész alakítja a főgonoszt a 25. James Bond-filmben!

2019.03.14. 15:59

Elektromos autót fog vezetni James Bond

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő