Programok

A Retro Rádió elhozza a nyarat és a szabadtéri koncertezés élményét!

2021.06.21. 08:02

Játsszon a héten a Retro Rádióval, figyelje az óra nyári slágerét és nyerjen páros belépőt a Siófoki Plázs szabadtéri koncertjeire – mert vannak dalok, amik nyáron, a szabad ég alatt szólnak csak igazán nagyot!

A hétvégén indul a Nemzeti Vágta idei versenysorozata

2021.06.19. 08:58

A Vajdasági Vágtával június 19-én indul a Nemzeti Vágta idei versenysorozata, amelyhez két új helyszín, Iván és Csemő is csatlakozik. A magyarság lovas hagyományokra épülő, hagyományőrző fesztiváljának döntője október 2-3-án lesz a fővárosi Hősök terén.

Teljes fordulatra kapcsol a siófoki Plázs

2021.06.17. 09:16

Nincs megállás a Balaton „felüdülőközpontjában”: ezerrel tombol a nyár, a hétvégéken pedig garantált az igazi fesztiválhangulat, koncerteken és azt követően fergeteges after partykon táncolhatjuk ki magunkat. Ezen a hétvégén pedig újra teljes fordulatra kapcsol a Plázs, jön többek közt a Neoton és Dj Dominique is.

Idén is lesz Gallery Weekend Budapesten

2021.06.17. 08:34

“A kortárs művészet engem fejez ki” mottóval rendezik meg idén a Gallery Weekend Budapestet, amelyen tizennégy fővárosi kortárs galéria kiállításai, rendhagyó galériatúrák és tárlatvezetések várják a látogatókat június 18. és 20. között.

Idén 39. alkalommal rendezik meg a Balaton-átúszást

2021.06.16. 12:17

Július 31-én rendezik meg Magyarország egyik legismertebb tömegsportrendezvényét, a Lidl Balaton-átúszást, amelyre idén is több ezer résztvevőt várnak a szervezők – már lehet nevezni.

A magyar labdarúgás története – ingyenes futballtörténeti kiállítást nyílt több városban

2021.06.15. 10:55

Az MTI Nemzeti Fotótár kiállítása a labdarúgó Eb ideje alatt hét magyarországi nagyvárosban látható. A szabadtéri tárlat a magyar labdarúgás emlékezetes pillanatait dolgozza fel az Aranycsapattól a jelenig.

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő