Programok

Paul McCartney egyedül készítette új, karanténalbumát

2020.10.22. 13:35

A koronavírus-járvány miatti karantén szülte Paul McCartney új albumát. Az ex-Beatle nem tervezett lemezt, és – akárcsak korábban, a McCartney I és a McCartney II esetében – a McCartney III-on is minden hangszeres részt maga játszott fel egy házi stúdióban.

A Nagy Bűvészmutatvány: így gyújtotta fel Lovász Lacit Bochkor Gábor

2020.10.20. 14:10

Az igéret szép szó, ha betartják, úgy jó: nos, a Bochkor műsorvezetői bizony betartották, amit megígértek! Bochkor Gábor és Lovász Laci nagyjából két héttel ezelőtt vetette fel a Retro Rádió adásában, hogy ha a Bochkor Facebook-követőinek száma eléri a húszezret, akkor Bochi dobozba zárja, majd felgyújtja műsorvezető társát, Lovász Lacit.

A héten Zoltán Erika és Szörényi Levente is érkezik az Abaházi Presszóba!

2020.10.19. 14:01

Hétfőtől újra kinyitja ajtaját az Abaházi Presszó! Október 19-én vendégünk lesz Solmyosi Tóni énekes, gitáros, az egykori Express könnyűzenei együttes tagja.

Zsugabubus: magyar könyv jelent meg Terence Hill életéről és filmjeiről

2020.10.19. 09:17

Zsugabubus címmel könyv született Terence Hill világhírű olasz filmszínészről. A szerző Király Levente, a közmédia szerkesztője, aki korábban Bud Spencerről is könyvet jelentetett meg.

Szóljon, mi szóljon a Retro Rádióban – íme, Vágó Piros TOP 10-es listája

2020.10.15. 14:00

Nekünk fontos hallgatóink véleménye! Árulja el, mit szeretne hallani a Retro Rádióban és küldje el kedvenc dalainak TOP 10-es listáját a kedvenceim@retroradio.hu email címre. Természetesen mi is lerántjuk a leplet legnagyobb kedvenceinkről, és a Retro Rádió műsorvezetői is megosztják Önökkel saját TOP 10-es listáikat. Fogadják szeretettel Vágó Piros válogatását:

Szóljon, mi szóljon a Retro Rádióban – Dénes Tamás is elárulta, melyek a kedvenc dalai

2020.10.15. 11:30

Nekünk fontos hallgatóink véleménye! Árulja el, mit szeretne hallani a Retro Rádióban és küldje el kedvenc dalainak TOP 10-es listáját a kedvenceim@retroradio.hu email címre. Természetesen mi is lerántjuk a leplet legnagyobb kedvenceinkről, és a Retro Rádió műsorvezetői is megosztják Önökkel saját TOP 10-es listáikat. Fogadják szeretettel Dénes Tamás válogatását:

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő