A Kantar-Hoffmann 2018 utolsó negyedévének hallgatottsági kutatása alapján a 15 év felettiek körében országosan piacvezető lett a Retro Rádió. A fővárosiak kedvence továbbra is a Rádió 1, a Balázséknak és az igazi mai slágereknek otthont adó hálózat népszerűsége kiemelkedő ugyanebben a korcsoportban Budapesten.

A legfrissebb, 2018 decemberi hallgatottsági adatokból kiderült, hogy a tavaly júniusban indult országos Retro Rádió megtalálta a helyét a hazai rádiós palettán, és egyre népszerűbbé válik. Tavaly év végére, alig pár hónappal a start után a teljes mért korcsoportban a Retro Rádió lett a leghallgatottabb, legyőzve ezzel a másik, országos elérésű, zenét sugárzó adót, a Petőfi Rádiót is. Az országos elérésű adók közül a Retrót a 15 év felettiek közel 17%-a hallgatja.

A kereskedelmileg kiemelten fontos 18-59-es korosztályban is a Retro a leghallgatottabb, a másik két országos sugárzású adó meg sem közelíti a 60-as, 70-es és 80-as évek legnépszerűbb slágereit játszó rádió hallgatóinak számát.

A Retro a húszasok, harmincasok és negyvenesek körében is rendkívül népszerű. A 25-55 év közötti korosztály hallgatottsági adataiból kiderül, a Retro Rádiót 25%-kal többen hallgatják, mint a második helyezett Petőfit, így most már biztos, a Retro minden korosztály kedvenc adója.

Március 22.

ABBA hétvége a Retro Rádióban!

2019.10.02. 09:21

Így dolgozunk mi: a Retro Reggel műsorvezetői teljesítették a #TetrisChallenge-et

Március 29.

Elindult a Magyar Dalok hétvégéje a Retro Rádióban!

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő