A nagy érdeklődésre való tekintettel július 30-án közönségtalálkozóval egybekötött nyilvános edzést tart az olimpiai bajnok magyar vízilabdázókból álló Millennium Masters nevű csapat.

A szervezők azért döntöttek így, mert a hazai együttes világválogatott elleni, július 31-i gálamérkőzésére már május végén elfogyott mind az 5200 jegy.

“Rengeteg megkeresést kaptunk olyan rajongóktól, akik szomorúan vették tudomásul, hogy lemaradtak a jegyértékesítésről. Ezért döntöttünk úgy, hogy nekik is kedvezünk egy kicsit” – fogalmazott keddi közleményében Fetter Balázs, a XIXO Waterpolo All Star Gála főszervezője.

Hozzátette, az utolsó edzés nyilvánossá tételével jó célt is szolgálnak, hiszen a bevétel egy részét a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítványnak ajánlják fel.

A július 30-án, 18 és 20 óra között sorra kerülő eseményen a szurkolóknak arra is lesz lehetőségük, hogy közös fényképeket készítsenek a pólósokkal, illetve begyűjtsék kedvenceik aláírását. A jegyek az Eventim oldalán múlt péntek óta kaphatók az edzésre.

A világválogatottban – melynek vezetőedzője a négyszeres olimpiai bajnok Ratko Rudic lesz – olyan pólósok játszanak majd, mint a szerb Aleksandar Sapic, a horvát Igor Hinic, Dubravko Simenc és Frano Vican, az olasz Francesco Postiglione, vagy a görög Georgiosz Afrudakisz.

A magyar együttes – amelyben ott lesz az egyformán háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán, a két olimpiai aranyéremmel rendelkező Fodor Rajmund, Gergely István, Steinmetz Barnabás, Varga Tamás és Vári Attila, valamint a Sydneyben aranyérmes Märcz Tamás, Székely Bulcsú és Varga Zsolt – tavaly veretlenül nyerte meg a 40 év felettiek világbajnokságát a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodában, mérkőzéseit rendre telt ház előtt játszotta.

forrás: MTI

2018.06.26. 18:54

Benedekék újra összeállnak

2018.07.31. 08:00

Újabb örömünnep készül a Duna Arénában - vízbe száll a Millennium Masters

2017.07.29. 21:54

Szép volt fiúk! - Ezüstérmes a férfi vízilabda-válogatott

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő