Október 1. és október 5. között minden nap megnyerheti páros belépőjét Presser Gábor koncertjére, a Papp László Budapest Sportarénába. Figyelje a műsorvezetőket és felhívásukra hívja a +36-20-22-22-122-es számot. A kilencedik szerencsés hallgatónk, amennyiben tudja a Retro Rádió szlogenjét – Retro Rádió, ’60-as, ’70-es, ’80-as évek legnagyobb retro slágerei – azonnal nyer két darab belépőt az október 8-i koncertre!

A nagy érdeklődésre tekintettel dupla koncertet ad ősszel Presser Gábor a Papp László Budapest Sportarénában. A 70. születésnapját nemrég ünnepelt dalszerző, zenész 1508. koncertjét is megtartja a már korábban meghirdetett esemény másnapján, október 8-án.

Presser Gábor legutóbb 2009-ben adott önálló estet az Arénában. A billentyűs, énekes élete és pályafutása több jubileumot ünnepel idén.

“Egy szakmai-baráti belső kör számolta ki, hányadik koncertem lesz az Arénában. Azokat nem vettük bele, amelyeken a közreműködésem nem volt jelentős. Húsz-harminc muzsikus és előadó vendégem lesz, de még nem mondanék neveket. Nem 70. születésnapi koncert lesz, ha már én nem teszem, másokkal se ünnepeltetném magam…” – mondta Presser Gábor korábban.

Forrás: Retro Rádió, MTI

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

2018.12.09. 21:36

Nyerjen jegyet a Retro Rádió Szilveszterre!

2018.07.18. 09:23

Omega hétvége a Retro Rádióban!

április 12.

Péntek Esti Retro Láz: DJ Dominque és Klamancsek Krisztián vár a Fröccsteraszon!

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Abaházi Csaba

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő