Régi lecke a showbizniszben: a spontaneitás látszatát kell a legjobban begyakorolni. Az Oscar-átadás pillanataiból talán azt nézték meg a legtöbben, ahogy a díjnyertes dal, a Shallow előadói, Lady Gaga és Bradley Cooper a dal intrója közben, a közönség soraiból sétálnak fel kényelmesen a színpadra, hogy azután szívhez szólóan, a közönség vastapsa mellet énekeljék el a Csillag születik (még a mozikban!) talán leghíresebb betétdalát.

És közben olyan áhítatosan nézték egymást, hogy a net már azzal van tele: a színész és a díva szerelmesek.
Lady Gaga jól ki is akadt, amikor Jimmy Kimmel a műsorában szembesítette a sűrűn szálldosó pletykákkal. És el is mondta, hogy a szívből jövő, rögtönzöttnek tűnő két percet egy héten át próbálták Bradley Cooper-rel, aki az egész előadás minden pillanatát megtervezte: azt, ahogy felsétálnak, ahogy a közönség fölötti lámpákat is felgyújtják, és ahogy ők egymásra néznek.

Vagyis a duettből nem azt tudtuk meg, hogy Lady Gaga és Bradley Cooper szerelmesek, hanem azt, hogy mindketten nagyszerű színészek – és énekesek. Ha a 8 Oscar-díjra jelölt, a legjobb betétdal díját elnyert Csillag születik-ből ez nem derült volna ki…

2019.03.04. 08:53

12 perccel meghosszabbítják a Csillag születiket

2019.04.09. 17:15

Újra találkozott Barbra Streisand és Kris Kristofferson, a Csillag születik két sztárja

2018.09.28. 17:22

Barbra Streisand rajong a Csillag születik legújabb feldolgozásáért!

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő