Régi lecke a showbizniszben: a spontaneitás látszatát kell a legjobban begyakorolni. Az Oscar-átadás pillanataiból talán azt nézték meg a legtöbben, ahogy a díjnyertes dal, a Shallow előadói, Lady Gaga és Bradley Cooper a dal intrója közben, a közönség soraiból sétálnak fel kényelmesen a színpadra, hogy azután szívhez szólóan, a közönség vastapsa mellet énekeljék el a Csillag születik (még a mozikban!) talán leghíresebb betétdalát.

És közben olyan áhítatosan nézték egymást, hogy a net már azzal van tele: a színész és a díva szerelmesek.
Lady Gaga jól ki is akadt, amikor Jimmy Kimmel a műsorában szembesítette a sűrűn szálldosó pletykákkal. És el is mondta, hogy a szívből jövő, rögtönzöttnek tűnő két percet egy héten át próbálták Bradley Cooper-rel, aki az egész előadás minden pillanatát megtervezte: azt, ahogy felsétálnak, ahogy a közönség fölötti lámpákat is felgyújtják, és ahogy ők egymásra néznek.

Vagyis a duettből nem azt tudtuk meg, hogy Lady Gaga és Bradley Cooper szerelmesek, hanem azt, hogy mindketten nagyszerű színészek – és énekesek. Ha a 8 Oscar-díjra jelölt, a legjobb betétdal díját elnyert Csillag születik-ből ez nem derült volna ki…

2018.09.05. 15:23

Hamarosan érkezik a Csillag születik c. film legújabb feldolgozása Bradley Cooperrel

2019.01.28. 09:37

Bradley Cooper: "Egy nagyon egyszerű emberi érzést szerettem volna megfogalmazni"

2019.04.09. 17:15

Újra találkozott Barbra Streisand és Kris Kristofferson, a Csillag születik két sztárja

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő