Továbbra sem tudni, hogy a Mamma Mia! egyik főhőse, a Meryl Streep által alakított Donna milyen szerepet kap a második részben, melynek címe: Mamma Mia! Sose hagyjuk abba. Az viszont biztos, hogy a júliusi bemutatóig több előzetes már nem készül, a napokban látott napvilágot az utolsó beharangozó.

A trailerben Meryl Streep csak a sok visszapillantásnak köszönhetően szerepel – azt már persze tudjuk, hogy részben eredettörténetről van szó. A film és az ABBA-musical rajongói azonban nem győznek találgatni a főhős karakterének sorsát illetően.

Korábban a Donna lányát alakító Amanda Seyfried-et faggatták a történetről, ő azonban kitérő választ adott. Most Lily James-t – aki a Downton Abbey című sorozattal hívta fel magára először a figyelmet – kérdezték meg, aki a fiatal Donnát játssza.

A RadioTimes-nak a fiatal színésznő így felelt: „Nem árulhatom el… Nem akarom elrontani a nézők örömét. A történet annyira briliáns, hogy bármilyen előzetes információ tönkretenné az élményt.”

A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba cselekménye előre-hátra halad az időben, vagyis előzményfilm és folytatás egyben: elmeséli, mit történt az első rész története előtt, illetve utána.

10 évvel a 2008-as Mamma Mia! után a premiert a hazai mozikban július 19-én tartják!

A filmben Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Julie Walters Andy Garcia, Dominic Cooper, Christine Baranski, és Cher is szerepel.

Forrás: Színház.org, UIP

2019.09.03. 08:38

Meryl Streep gyönyörű volt a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon

2018.08.01. 09:00

ABBA –feldolgozás albumot készített Cher

2018.07.20. 09:17

Megjelent a Mamma Mia! Here We Go Again filmzene album!

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő