Karácsony előtt, december 19-én érkezik a hazai mozikba a Mary Poppins Visszatér című film, melynek címszerepét ezúttal Emily Blunt alakítja. A filmhez most megérkezett az előzetes is:

A Mary Poppins visszatér az 1964-es, eredeti történet folytatása, melyben olyan sztárok szerepelnek Blunt mellett mint Meryl Streep, Colin Firth és Angela Lansbury. Feltűnik továbbá az eredeti film férfi főszereplője, Dick Van Dyke is egy kisebb, ám annál jelentősebb szerepben. Lin-Manuel Miranda játssza Jack-et és új dalokat is hallhatunk majd a produkcióban.

A Mary Poppins Returns a gazdasági válságtól sújtott, 1930-as évekbeli Londonban játszódik (akárcsak ez eredeti regény), és P.L. Travers további hét könyvének gazdag tartalmából is merít. Michael és Jane Banks felnőttek, Michael három gyermek édesapja és továbbra is a Cseresznyefa utcában lakik. Miután az egykori kisfiúnak súlyos veszteséggel kell szembenéznie, megérkezik hozzájuk Mary Poppins, és különleges varázsképességeivel, no meg a mindig vidám lámpagyújtogató, Jack segítségével segít a családnak ismét felfedezni az élet örömeit és csodáját. Mary Poppins számos új, színes és bohókás szereplőnek is bemutatja a gyerekeket, köztük különc kuzinjának, Topsynak.

2019.08.07. 14:21

120 éve született a Mary Poppins-könyvek szerzője, Pamela Lyndon Travers

2018.10.05. 11:56

Egyre jobban várjuk a karácsonyt: itt a Mary Poppins legújabb előzetese!

2018.11.29. 09:44

Visszaszámlálunk: hamarosan érkezik a Mary Poppins folytatása a mozikba!

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő