Madonna az Advocate for Change Award-on mesélt arról, hogy gyerekkorától kezdve kívülállónak érzi magát de ez egyáltalán nem bántja. Mint mondta, ez adott erőt ahhoz, hogy valóra váltsa álmait. Mivel nem volt túl sok barátja, a saját fantáziája folyamatosan szárnyalt és amikor eldöntötte, hogy táncosnő lesz, akkor is csupán a balettmesetere hitt benne, akinek a mai napig rendkívül hálás… Ma már tudjuk, hogy végül a popdívának fiatalkori álmait sikerült megvalósítania és hamarosan, júniusban Madame X címmel új nagylemezzel is jelentkezik. Ráadásul ősszel turnéra indul.

 

A 60 éves popsztár bejelentése szerint a turné első állomása New York lesz szeptemberben, majd egyebek között Chicago és Los Angeles következik. A jövő év elején pedig Lisszabonban, Londonban és Párizsban is színpadra lép. (via MTI)

Madonna “személyes hangvételű” élménnyel szeretné megajándékozni rajongóit, ezért a koncerteknek nem hatalmas arénák, hanem színháztermek – New Yorkban például a Howard Gilman Operaház, Los Angelesben a The Wiltern – adnak majd otthont. A szervezők szerint a jegyárak 60 dollár és 760 dollár között mozognak.

fotó: © Andres Otero/WENN.com

2018.08.16. 09:07

Ma 60 éves a díva, a popzene királynője, Madonna!

2019.06.07. 08:08

Madonna is vallott Harvey Weinstein filmmogul ellen

2019.05.07. 10:30

Turnéra indul Madonna

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő