Az Én és a kisöcsém 1934-es, százas szériát megért ősbemutatója óta rendületlenül vissza-visszatérő sikerdarabja a magyar színházak repertoárjának. Az Operettszínház előadását most a YouTube-on is megtekinthetik, akár csak a teátrum másik nagysikerű produkcióját, a Lili bárónőt!

Én és a kisöcsém ITT elérhető!

Eisemann Mihály és Szilágyi László 1934-ben komponálta meg a zenés vígjátékot, amely a műfaj egyik legkedvesebb és legszellemesebb, klasszikus darabja lett. Az én és a kisöcsémben az Operettszínház színpadán annak idején Csikós Rózsi, Feleki Kamill, Kabos Gyula, Dénes István is játszottak.
Az előadást Réthly Attila rendezte. A zenés darabban ezúttal Simon Panna, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Anna, Homonnay Zsolt, Peller Károly, Jordán Tamás, Földes Tamás, Janza Kata, Szerényi László, Benkóczy Zoltán, Oláh Tibor, Sz. Nagy Ildikó is látható

A Huszka Jenő nagyszerű slágereivel dús operett-álma a szenvedély és a komikum végletes formái közé vezet – egy meglehetősen szűk, intim térben, a Raktárszínházban. A kettő találkozásából születő feszültség adja azt az energiát, melynek köszönhetően az előadás szétrobbantja a műfaj hagyományosan elfogadott kereteit. A Lili bárónő ezúttal egyszerre több és kevesebb is egy nagyoperettnél: csupán kilenc színész, egy zenész és egy hihetetlen történet.

2018.08.30. 15:21

Újabb ellenség fenyegeti az óceánokat a szívószálak után

2018.09.13. 17:25

Víz alatti söröző nyílt Romániában

2019.07.01. 13:27

Egy brazil művész használt gumiabroncsokból 'csodákat' készít

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő