Goda Krisztina új vígjátéka, a BÚÉK december 6-án kerül a mozikba, és hogy igazán szilveszteri hangulatot árasszon, a film alkotói felkérték mások mellett az Irie Maffia dögös hangú énekesnőjét Sená-t, hogy készítse el Cserháti Zsuzsa örökzöldje, a Különös szilveszter 21. századra hangolt változatát.

A dal megfelelő formába öntésében Balázs Ádám a BÚÉK zeneszerzője és a vígjáték egyik producere, Geszti Péter is segítséget nyújtott. A betétdalhoz külön klip is készül Höltzl Gergely rendezésében, amelynek a forgatása november 19-én fejeződött be: így a nézők hamarosan már a videóklippel együtt hangolódhatnak a film könnyed, laza hangulatára. A Várkonyi-Miklós szerzőpáros Különös szilveszter című klasszikus dalának sokszínűségét továbbá még az is kiemeli, hogy Senáék mellett Balázs Ádám, a film zenei producere is készít egy könnyed, jazzes, a film saját zenéjéhez idomuló hangszerelésű akusztikus feldolgozást. BÚÉK természetesen az év utolsó éjszakáján játszódik.

Ezen a különös szilveszteren hét régi barát együtt bulizik, és heccből elhatározzák, hogy a mobiljaikra érkező összes üzenetet megmutatják egymásnak, és csak kihangosítva telefonálnak – de ebből természetesen számtalan meglepetés, lebukás és botrány következik.

Goda Krisztina, a Csak szex és más semmi című első filmje óta mindig Divinyi Réka forgatókönyvíróval dolgozik, ezúttal sem tett másképp. A fantasztikus színészválogatottnak Hevér Gábor, Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Szávai Viktória, Mészáros Béla, Bata Éva és Elek Ferenc lett a tagja.

2019.08.13. 16:17

Dűne: itt a forgatás vége

2019.05.13. 12:32

Anne Hathaway főszereplésével új filmet forgat a Forrest Gump rendezője!

2016.09.20. 11:29

Októberben jön az Inferno Tom Hanks-szel!

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő