Goda Krisztina új vígjátéka, a BÚÉK december 6-án kerül a mozikba, és hogy igazán szilveszteri hangulatot árasszon, a film alkotói felkérték mások mellett az Irie Maffia dögös hangú énekesnőjét Sená-t, hogy készítse el Cserháti Zsuzsa örökzöldje, a Különös szilveszter 21. századra hangolt változatát.

A dal megfelelő formába öntésében Balázs Ádám a BÚÉK zeneszerzője és a vígjáték egyik producere, Geszti Péter is segítséget nyújtott. A betétdalhoz külön klip is készül Höltzl Gergely rendezésében, amelynek a forgatása november 19-én fejeződött be: így a nézők hamarosan már a videóklippel együtt hangolódhatnak a film könnyed, laza hangulatára. A Várkonyi-Miklós szerzőpáros Különös szilveszter című klasszikus dalának sokszínűségét továbbá még az is kiemeli, hogy Senáék mellett Balázs Ádám, a film zenei producere is készít egy könnyed, jazzes, a film saját zenéjéhez idomuló hangszerelésű akusztikus feldolgozást. BÚÉK természetesen az év utolsó éjszakáján játszódik.

Ezen a különös szilveszteren hét régi barát együtt bulizik, és heccből elhatározzák, hogy a mobiljaikra érkező összes üzenetet megmutatják egymásnak, és csak kihangosítva telefonálnak – de ebből természetesen számtalan meglepetés, lebukás és botrány következik.

Goda Krisztina, a Csak szex és más semmi című első filmje óta mindig Divinyi Réka forgatókönyvíróval dolgozik, ezúttal sem tett másképp. A fantasztikus színészválogatottnak Hevér Gábor, Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Szávai Viktória, Mészáros Béla, Bata Éva és Elek Ferenc lett a tagja.

2018.10.09. 12:45

87 ország nevezettje pályázik a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díjára

2016.09.20. 11:29

Októberben jön az Inferno Tom Hanks-szel!

2019.09.02. 12:57

Óriási hírünk van: A Ragyogás folytatódik

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő