Itt van az ősz… Irány a mozi. Erre a hétre egy kifejezetten jó kis anti-romantikus vígjátékot ajánlunk két kedvencünkkel, Winona Ryderrel és Keanu Reeves-szel a főszerepben.

Victor Levin (Mad Men – Reklámőrültek, Kizárólag öttől hétig) szellemes vígjátékában két világsztár, Keanu Reeves és a kétszeres Oscar-jelölt Winona Ryder jutalomjátékán szórakozhatunk. A Végállomás: esküvő a két színész negyedik közös filmje a Drakula, a Kamera által homályosan és a Pippa Lee négy élete után.

A történetről:

Frank és Lindsay, két kelletlen és kellemetlen vendég tesz eleget a meghívásnak és utazik el egy Isten háta mögötti távesküvőre. Találkozásukkor hamar felfedezik, hogy több közös vonásuk is van: mindketten utálják a menyasszonyt, a vőlegényt, az esküvőt, saját magukat és különösképpen egymást. Mogorvaságuk azonnal elszigeteli őket a többi vendégtől, így kénytelenek egymás társaságát élvezni. A hétvége előrehaladtával, a szócsaták kereszttüzében az ellentétek lassan vonzani kezdik egymást, s fellobbannak az érzelmek.

2018.10.13. 08:48

Régi ismerősök a Legendás állatokban

2019.09.04. 12:53

A harmincas évekbeli klasszikus szörnyfilmeket élesztik újjá

2019.06.28. 15:55

Filmforgatás miatt vasárnap lezárják a pesti alsó rakpart egy szakaszát

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő