A 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt szeptember 26. és 29. között rendezik meg, ahol szeptember 27-én pénteken délelőtt 10-től délután négyig, úgy pörgetjük majd a retro lemezeket, mint jó gazda a vetésforgót! Jöjjön el ön is pénteken a Hungexpo-ra és kérje Leirer Tímeától kedvenc retro slágerét az élő helyszíni OMÉK-kívánságműsorunkban, 18 órától pedig bulizzon Dj Dominique-kal és Sztárvendégeivel – Vincze Lilla, FLM, Patkó Béla Kiki (Emelet), Csordás Tibi (ex-Fiesta), Happy Gang – a Retro Partyn…

Az OMÉK-ról:

Szakmai rendezvények színesítik a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) programjait, a szeptember 26-29. között a Hungexpo területén zajló eseményen nagy hangsúlyt helyeznek az agrárium iránt érdeklődő, pályaválasztás előtt álló fiatalok és egyetemi hallgatók megszólítására, valamint a látogatók előadásokat hallgathatnak az élelmiszeriparról, az agrárdigitalizációról, a tudatos fogyasztásról és a kézműves sörfőzdékről is.

Az OMÉK végén megmaradó, bontatlan csomagolású, fogyasztható élelmiszereket pedig jótékony célra fordítják.

Az egyes rendezvényekről, konferenciákról az omek.amc.hu oldalon található további információ, ahol az érdeklődők regisztrálhatnak is az eseményekre.

2019.06.12. 09:56

Speciális hétvége a Retro Rádióban: Hallgassa Ön is a '80-as évek legnagyobb kedvenceit!

2018.08.28. 10:40

Önök írták: kedves szavak az Első Retro Rádió Fesztiválról

Június 22.

Ünnepeljük együtt a Retro Rádió születésnapját a Budapest Parkban!

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő