Kinek ne lenne kínos, ha a mobiltelefonja valaki más kezébe kerülne? Milyen galibát okozhat egy kósza SMS, egy kihallgatott intim beszélgetés vagy egy régen őrzött fotó kapcsán kipattanó titok? Erről is szól Goda Kriszta új rendezése, a BÚÉK című film (premier: december 6.), amelynek plakátfotózása a napokban volt az egyik legmenőbb magyar fotós, Nánási Pál stúdiójában.

S ha már BÚÉK, akkor igazi szilveszteri bulihangulatban folyt a munka. A hét színész és a producerek a forgatás befejezése után három hónappal fodrászok és sminkesek segítségével hozták vissza a filmbeli megjelenést, hogy elkészüljön a plakát az idei szilveszter nagy vígjátékához.

Hevér Gábor, Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Elek Ferenc, Bata Éva, Szávai Viktória és Mészáros Béla a film egyik producere, Geszti Péter instrukciói alapján vette fel azt a pózt, amit hamarosan viszontláthatunk a plakátokon.

A hét főszereplő egyetlen szelfibe „zsúfolódva” próbálja megmutatni nekünk azt a kapcsolati hálót, amelyben a három nő és a négy férfi – régi jó barátok, szeretők, szerelmek – bonyolult viszonyrendszere kirajzolódik.

A jó hangulatú közös munka eredménye számos kiváló fotó, amelyek méltók a decemberben érkező igazán szellemes, váratlan fordulatokkal teli vígjátékhoz.

2019.09.04. 12:53

A harmincas évekbeli klasszikus szörnyfilmeket élesztik újjá

2018.12.10. 08:27

Mindenkinek BÚÉK!

2016.09.08. 09:33

Heti filmpremier: Sully - Csoda a Hudson folyón

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő