Most szeptemberben kezdődik a forgatás, és bő egy évre rá mutatják be a Halloween 2.-t, adja hírül az indiewire. A főszereplő természetesen Jamie Lee Curtis, a forgatókönyv megírását és a rendezést az előző részt sikerre vivő David Gordon Greenre bízzák.

A hír valószínűleg nem sokkolta azokat, akik szívesen olvasnak filmekről, hiszen az alkotók hónapok óta sejtelmesen utalgattak a folytatásra. A projekt mögött álló Jason Blum producer már a reboot első részének bemutatásakor azt mondta, ha a produkció sikeres lesz, megfontolja a második rész elkészítését. Cége, a Blumhouse Productions előjelzési listáján egy ideje szerepel az Untitled Blumhouse Project (Cím nélküli BH projekt) nevű produkció jövő év október 20-ára időzítve – most már biztos, hogy ez lesz a Halloween 2.

További jelentős utalás, hogy David Gordon Green korábban elárulta, rengeteg ötlete van egy esetleges második rész számára, legutóbb pedig Blum kitett egy képet a netre, amelyen Jamie Lee Curtisszel mosolyognak, és azt írta hozzá, hogy tárgyalnak bizonyos dolgokról.

A tavaly októberben bemutatott Halloween 10 millió dollárból készült, és 255 milliót hozott, ami valószínűvé tette a folytatást.

(hazai bemutató: 2020. október)

2019.10.30. 09:33

A klasszikusok között foglal helyet az 1978-as Halloween

2018.10.19. 10:51

Szokatlanul nagyot kaszálhat a Halloween

2018.05.17. 13:37

Jamie Lee Curtis 40 éven át készült arra, hogy visszatérjen...

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő