Most szeptemberben kezdődik a forgatás, és bő egy évre rá mutatják be a Halloween 2.-t, adja hírül az indiewire. A főszereplő természetesen Jamie Lee Curtis, a forgatókönyv megírását és a rendezést az előző részt sikerre vivő David Gordon Greenre bízzák.

A hír valószínűleg nem sokkolta azokat, akik szívesen olvasnak filmekről, hiszen az alkotók hónapok óta sejtelmesen utalgattak a folytatásra. A projekt mögött álló Jason Blum producer már a reboot első részének bemutatásakor azt mondta, ha a produkció sikeres lesz, megfontolja a második rész elkészítését. Cége, a Blumhouse Productions előjelzési listáján egy ideje szerepel az Untitled Blumhouse Project (Cím nélküli BH projekt) nevű produkció jövő év október 20-ára időzítve – most már biztos, hogy ez lesz a Halloween 2.

További jelentős utalás, hogy David Gordon Green korábban elárulta, rengeteg ötlete van egy esetleges második rész számára, legutóbb pedig Blum kitett egy képet a netre, amelyen Jamie Lee Curtisszel mosolyognak, és azt írta hozzá, hogy tárgyalnak bizonyos dolgokról.

A tavaly októberben bemutatott Halloween 10 millió dollárból készült, és 255 milliót hozott, ami valószínűvé tette a folytatást.

(hazai bemutató: 2020. október)

2019.10.30. 09:33

A klasszikusok között foglal helyet az 1978-as Halloween

2016.10.25. 10:05

Elképesztő ötlet az Airbnb-től – éjszakázz Drakula várában!

2018.10.19. 10:51

Szokatlanul nagyot kaszálhat a Halloween

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő