2018-ban harmadik alkalommal rendezik meg az Országos Beatles Találkozót, ami augusztus utolsó vasárnapján a budapesti Kobuci kertben egész délutánon és estén átívelő, színes programmal várja a hazai és határon túli Beatles rajongókat is.

A rendezvény házigazdája a The Bits Beatles emlékzenekar, amely 2013-as megalakulása óta a Közép- európai régió egyik legmeghatározóbb Beatles emlékzenekarává vált. Az együttes számos nívós külföldi és hazai fesztiválon és tematikus rendezvényen bizonyította létjogosultságát és rátermettségét a Beatles dalok hű tolmácsolására. Ezt bizonyítja az is, hogy a német Höfner gitárgyár, Paul McCartney híres, hegedűalakú basszusgitárjának gyártója művészeti elismerésének jeléül egyedüliként a The Bits-et támogatja a Közép-Európai régióban.

Az idei Országos Beatles Találkozó fővédnökségét nem más, mint Őexcellenciája Iain Lindsay, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete vállalta el a szervezők felkérésére.

Az Országos Beatles találkozó 2018 címet viselő, család- és zenebarát esemény, – ahol a koncertek és játékok mellett is minden a Beatlesről és a Beatlestől fog szólni – minden bizonnyal az ország legnagyobb Beatles eseménye.

2019.10.15. 09:27

Ringo Starr 59 éve, ezen a napon játszott először a The Beatles-szel

2019.05.27. 09:00

Egy vagyonba és sok munkába került Danny Boyle új filmje, a Yesterday - de megérte

2019.08.13. 14:19

54 éve adták ki a Beatles 'Help!' című lemezét

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő