2018-ban harmadik alkalommal rendezik meg az Országos Beatles Találkozót, ami augusztus utolsó vasárnapján a budapesti Kobuci kertben egész délutánon és estén átívelő, színes programmal várja a hazai és határon túli Beatles rajongókat is.

A rendezvény házigazdája a The Bits Beatles emlékzenekar, amely 2013-as megalakulása óta a Közép- európai régió egyik legmeghatározóbb Beatles emlékzenekarává vált. Az együttes számos nívós külföldi és hazai fesztiválon és tematikus rendezvényen bizonyította létjogosultságát és rátermettségét a Beatles dalok hű tolmácsolására. Ezt bizonyítja az is, hogy a német Höfner gitárgyár, Paul McCartney híres, hegedűalakú basszusgitárjának gyártója művészeti elismerésének jeléül egyedüliként a The Bits-et támogatja a Közép-Európai régióban.

Az idei Országos Beatles Találkozó fővédnökségét nem más, mint Őexcellenciája Iain Lindsay, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete vállalta el a szervezők felkérésére.

Az Országos Beatles találkozó 2018 címet viselő, család- és zenebarát esemény, – ahol a koncertek és játékok mellett is minden a Beatlesről és a Beatlestől fog szólni – minden bizonnyal az ország legnagyobb Beatles eseménye.

2018.09.27. 14:36

Az eredeti felvételek új sztereó remixével jelenik meg a Beatles Fehér Albuma

2019.10.11. 15:50

Ismét a slágerlisták élén a Beatles Abbey Road című albuma

2020.08.07. 12:32

Sir Paul McCartney szerint: Las Vegas a zenészek temetője

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő