Mint azt mi is megírtuk: márciusban folytatódik minden idők legsikeresebb és legkedveltebb romantikus filmje, igaz tévéfilm formájában a BBC-n. Jön az Igazából szerelem 2.! Amerikában majd májusban láthatják a nézők az NBC-n, arról viszont sajnos még nincs hír, hogy nálunk mikor mutatják be.

14 évvel az óriási sikerrel bemutatott romantikus komédia után végre megtudhatjuk mi történt a szereplőkkel. A premier jótékonysági akcióhoz is kapcsolódik, hiszen március 24-én, a Red Nose Day-en debütál. Ezen a napon komikusok műsoraival és vígjátékokkal gyűjt pénzt a rászorulóknak a brit tévécsatorna.

love

Szinte az összes szereplővel találkozhatunk, így újra felbukkan Hugh Grant, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Andrew Lincoln, Colin Firth, Lucia Moniz, Liam Neeson, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Bill Nighy, Marcus Brigstocke és Rowan Atkinson. Emma Thompson nem vállalta a folytatást, hiszen tavaly hunyt el Alan Rickman, aki a férjét játszotta a filmben. A rendező-forgatókönyvíró Richard Curtis elmondta, hogy álmában sem gondolta volna, hogy valaha is folytatást ír a filmhez, de jó lesz megmutatni röviden, hogy kivel mi történt azóta.

UPDATE: Ide klikkelve megnézhető a folytatás!

2019.08.26. 12:14

Edward Norton új rendezésének alapjául egy zseniális krimit választott

2018.10.11. 12:43

Kitört a vita Ryan Gosling űrhajós filmje miatt

2019.07.29. 16:47

A Velencei filmfesztivált Mick Jagger filmje zárja

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő