December 3-tól december 7-ig a Retro Rádióban Ön is megnyerheti páros belépőjét a több mint 50 éves Táncdalfesztiválra, melyet január 12-én a Papp László Budapest Sportarénában rendeznek meg. Figyeljék a Retro Rádiót és ha felcsendül egy ’60-as évekbeli magyar előadó dala, azonnal tárcsázzák a 06-20-22-22-122-es telefonszámot. A szerencsés kilencedik hallgatónk kerül adásba és ha tudja a szlogenünket, automatikusan megnyeri páros belépőjét január 12-re, a Táncdalfesztiválra.

A Táncdalfesztiválok a hatvanas évek végén megmozgatták az egész országot. A versenyek napján Magyarország a televíziók előtt ült. 2018. januárjában a Fesztivál 50 éves évfordulóján nagyszabású színpadi show keretében idézték meg a magyar könnyűzene aranykorát, a teltházas Aréna közönsége előtt. A táncdalfesztiválok óta nem hallott, eredeti hangszerelésben éledtek újjá a legendás slágerek.

2019. január 12-én ismét 60 fős szimfonikus tánczenekar kíséri majd az Aréna színpadára lépő élő legendákat. A tavalyi legnagyobb sikerek mellett új dalok, új sztárfellépők várják a ’60-as, ’70-es évek slágereinek régi és új rajongóit.

Ismét 30, egykor slágerlistákat vezető dal szólal meg az Aréna színpadán.

Azok számára pedig, akik még csak gondolatban születtek meg a mára már legendás Táncdalfesztiválok idején, igazi retro csemegének számít ez a koncert, ahol a XXI. század látványtechnikai elemei és az egykori, páratlanul igényes hangzásvilág gondoskodik róla, hogy egy feledhetetlen színpadi show formájában elevenedjenek meg.

Fellép: Kovács Kati, Koós János, Poór Péter, Soltész Rezső mellett: Koós Réka, Csonka András, Muri Enikő, Vastag Tamás, Dobos Attila és Ambrus Rita és Tóth Vera.

2018.08.28. 10:40

Önök írták: kedves szavak az Első Retro Rádió Fesztiválról

2019.06.12. 09:56

Speciális hétvége a Retro Rádióban: Hallgassa Ön is a '80-as évek legnagyobb kedvenceit!

2019.10.02. 09:21

Így dolgozunk mi: a Retro Reggel műsorvezetői teljesítették a #TetrisChallenge-et

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő