Megérkezett az első igazi single Michael Bublé „❤”, vagyis Love című nagylemezéről. A „Love You Anymore”-t a popzseni Charlie Puth írta Bublénak, aki első hallásra beleszeretett a szerzeménybe. „Abban a pillanatban, amikor először meghallottam a „Love You Anymore”-t, tudtam, hogy felveszem és az új albumra teszem.” – mesélte az énekes.

Bublé 2016-ban vonult vissza, miután 3 éves kisfiánál rákot diagnosztizáltak. A gyermek felépülése után teljes erőbedobással tér vissza karrierjének legérzelmesebb anyagával.

„Nem számítottam arra, hogy valaha is újra zenélni fogok, az egész életem megváltozott az elmúlt két évben. Minden percemet a feleségemmel és a gyerekeimmel akartam tölteni, rajtuk volt a hangsúly. Ebben az időben annyian voltak mellettünk, imádkoztak értünk, hogy az egész életfelfogásom megváltozott. Megtanultam, hogy mennyi szeretet és emberség van a világon, és azt éreztem, hogy ezt a zenémen keresztül is meg kell mutatnom. Ezekben a dalokban mindez megtalálható. Nagyon büszke vagyok erre az albumra.” – mondta Bublé.

A korongon két duett is helyet kapott, az egyikben Bublé a „Legnagyobb showman” című film betétdal énekesével, Loren Allreddel zenél, a másik dalban pedig a többszörös Grammy-várományos Céline McLorin Salvant sokszínű hangja csendül fel.

2018.07.09. 14:19

Michael Bublé nehéz időszakon van túl, de júliusban folytatja a koncertezést

2018.10.17. 16:25

Micahel Bublé NEM vonul vissza!

2018.10.14. 12:25

Visszavonul Michael Bublé

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő