Megérkezett az első igazi single Michael Bublé „❤”, vagyis Love című nagylemezéről. A „Love You Anymore”-t a popzseni Charlie Puth írta Bublénak, aki első hallásra beleszeretett a szerzeménybe. „Abban a pillanatban, amikor először meghallottam a „Love You Anymore”-t, tudtam, hogy felveszem és az új albumra teszem.” – mesélte az énekes.

Bublé 2016-ban vonult vissza, miután 3 éves kisfiánál rákot diagnosztizáltak. A gyermek felépülése után teljes erőbedobással tér vissza karrierjének legérzelmesebb anyagával.

„Nem számítottam arra, hogy valaha is újra zenélni fogok, az egész életem megváltozott az elmúlt két évben. Minden percemet a feleségemmel és a gyerekeimmel akartam tölteni, rajtuk volt a hangsúly. Ebben az időben annyian voltak mellettünk, imádkoztak értünk, hogy az egész életfelfogásom megváltozott. Megtanultam, hogy mennyi szeretet és emberség van a világon, és azt éreztem, hogy ezt a zenémen keresztül is meg kell mutatnom. Ezekben a dalokban mindez megtalálható. Nagyon büszke vagyok erre az albumra.” – mondta Bublé.

A korongon két duett is helyet kapott, az egyikben Bublé a „Legnagyobb showman” című film betétdal énekesével, Loren Allreddel zenél, a másik dalban pedig a többszörös Grammy-várományos Céline McLorin Salvant sokszínű hangja csendül fel.

2018.10.03. 14:17

Michael Bublé: ❤ - új albummal jelentkezik kedvenc énekesünk!

2018.10.14. 12:25

Visszavonul Michael Bublé

2018.07.09. 14:19

Michael Bublé nehéz időszakon van túl, de júliusban folytatja a koncertezést

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő