Hírek

A Queen újabb meglepetés-videóval jelentkezett

2024.03.18. 17:11

A Queen a közelmúltban már több, régi nagy slágereihez készített, új klippekkel örvendezteti meg a rajongóit. Legutóbb a “Crazy Little Thing Called Love” kapott új videót, a Queen közel négy évtizeddel ezelőtti, történelmi Budapesti fellépésén készült felvételekkel. Most pedig itt a napokban pedig megérkezett “Let Me Entertain You”, Montrealban készült klipjének újrakevert változata.

A balszerencsétől bombasikerig: A Majomember útja

2024.03.18. 14:00

Múlt héten tartották A Majomember című akciófilm világpremierjét az SXSW médiafesztiválon a texasi Austinban, és a végefőcím alatt majdnem lerepült a mozi teteje, annyira tombolt a közönség. Dev Patel, aki egy személyben a film címszereplője, rendezője, forgatókönyvírója és egyik producere, könnyekig meghatódott és alig talált szavakat, amikor a színpadra szólították.

A Bon Jovi folytatja az ünneplést: új albummal lepi meg a rajongókat – itt az első kislemez is!

2024.03.18. 12:00

A Bon Jovi 40 éve dobta piacra az első, a banda nevét viselő albumát, a jubileumhoz kapcsolódva, januárban bejelentették, hogy négyrészes dokumentum sorozatot készítettek az együttesről “Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story” címmel, amely áprilisban debütál. A zenekar azonban úgy tűnik itt nem áll meg az ünnepléssel: érkezik a „Forever”, a vadonatúj Bon Jovi album, amire senki nem számított.

Mary Austin árulja Freddie Mercury londoni otthonát

2024.03.18. 10:00

Mary Austin, Freddie Mercury egykori nagy szerelme, akit haláig a legközelebb érzett magához, eladja a Queen frontemberének londoni otthonát. A házat, amely most kerül először az ingatlanpiacra, mióta a Mercury 1980-ban megvette, 30 millió fontért hirdették meg.

Megnyitottak a bécsi húsvéti vásárok

2024.03.18. 08:00

A legbiztosabb jele a tavasznak az osztrák fővárosban, hogy egymás után nyitják meg kapuikat a húsvéti vásárok. Idén négy helyszínen, több mint kétszáz standnál mártózhatnak meg a pasztell színek, pelyhes kiscsibék és plüssbárányok tengerében a húsvéti vásárok látogatói.

“Olyan érzés, mintha eleve színpadra íródtak volna a dalok” – újra Nick Cave és a Bad Seeds koncert lesz Budapesten

2024.03.16. 12:46

Turnéra indul ősszel a Nick Cave & the Bad Seeds. A világhírű ausztrál dalszerző-énekes és csapata október 13-án a Papp László Budapest Sportarénában is fellép. A szeptemberében kezdődő, összesen 27 állomásos nagy-britanniai és európai koncertsorozat apropója a Nick Cave & the Bad Seeds augusztus végén megjelenő új lemeze, a Wild God – derül ki a szervezők közleményéből.

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Best FM

Most szól:

  • Következő