Ezen a héten az amerikai film legendái térnek vissza a mozikba. A zseniális Clint Eastwood rendezőként ismét egy elképesztő igaz történethez nyúlt új filmje, a SULLY – A CSODA FOLYÓN kapcsán.

A film főszerepére nem mást, mint a mindig remek játékot nyújtó Tom Hanks-et kérte fel, aki – megannyi kiváló mozi után – ismét megkérdőjelezhetetlen profizmusát bizonyítva kelti életre a címszereplőt. Plusz különlegességként a filmet a direktor külön IMAX kamerára forgatta, tovább fokozva így a film hangulatát és látványát.

2009 telén az egész világ egy csoda lázában égett: egy kiváló pilóta, Chesley „Sully” Sullenberger (Tom Hanks) meghibásodott repülőgépével New York szívében, a Hudson folyó fagyos vizére szállt le, és így megmentette 155 utasa életét.

De miközben a világ hősként ünnepelte a kapitányt, és a híradások mind kivételes ügyességéről és lélekjelenlétéről szóltak, vizsgálat indult. És amire a vizsgálat során fény derült, az egyáltalán nem a pilóta megbecsülését szolgálta. Sőt, azzal fenyegetett, hogy soha többé nem vezethet repülőgépet…

A film feliratos 2D és feliratos IMAX 2D változatokban lesz látható a mozikban.

A film korhatára: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.

2018.09.20. 14:34

Nem szűnnek meg a szinkronizált filmek

2019.04.16. 12:54

#nezzmagyarfilmet: az 5. Magyar Filmhét április 22-én indul

2018.09.05. 08:50

Szövevényes thriller érkezik Balsai Mónival

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő