Idén tartják a 75. Velencei Filmfesztivált, és a mustra igyekszik méltó módon megünnepelni a különleges évfordulót. Talán sosem volt még annyi sztár és annyi különleges bemutató Európa egyik legismertebb filmes eseményén, mint az idén, de a neves vendégek közül is kiemelkedik, hogy Lady Gaga is gondolába szállt, hogy jelen legyen filmje premierjén.

A Csillag születik (hazai bemutató: október 4.) két főszerepe közül a másikat Bradley Cooper alakítja, aki a rendezője is a filmnek. Ahhoz képest, hogy Cooper elsőfilmes rendező, hatalmas várakozás előzi meg a bemutatót: már csak azért is, mert sokak szerint a sztárpáros közös munkája Oscar-díjra is esélyes.

A két zenész szerelméről szóló sztorinak ez a negyedik filmes feldolgozása, és az előző változatok mindegyikét jelölték valamilyen kategóriában: Barbra Streisand is ezért vehette át a díjat 1976-ban.

Most nemcsak a színészek és a zenészek reménykedhetnek – állítólag Sam Elliott is eséllyel drukkolhat, hogy a legjobb mellékszereplőként megkapja a legnagyobb díjat, amelyről filmesek álmodnak.

A kritikusok imádták a filmet.

2019.03.04. 08:53

12 perccel meghosszabbítják a Csillag születiket

2019.01.28. 09:37

Bradley Cooper: "Egy nagyon egyszerű emberi érzést szerettem volna megfogalmazni"

2019.04.09. 17:15

Újra találkozott Barbra Streisand és Kris Kristofferson, a Csillag születik két sztárja

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő