Általában sztárok és celebek sétálnak a vörös szőnyegen, és töltik meg a nézőteret. De Clint Eastwood ezt másképp gondolja. Múlt héten Los Angelesben került sor új filmje, A csempész (hazai bemutató: január 10.) bemutatójára. A film egy nyugdíjas férfiról szól, aki az USA és Mexikó határán egy kábítószerbanda drogfutárja lesz – eleinte senki sem gyanakszik rá, de a rendőrség egy nyomozója felfigyel az öregre, és a nyomába ered.

A filmet a 88 éves Eastwood rendezte, és hat év szünet után szerepet is vállalt benne. Természetesen a főszerepet. És az egész család elkísérte a premierre.
A vörös szőnyegen ott volt 32 éves fia, Scott, 50 éves fia, Kyle, az ő felesége, Cynthia Ramirez, 48 éves lánya, Alison, az ő férje, Stacy Poitras, a 25 éves lánya Francesca, a 21 éves Morgan, valamint 24 éves unokája, Graylen, volt felesége, a 88 éves Maggie Johnson valamint jelenlegi barátnője az 55 éves Christina Sandera. Eastwood híres arról, hogy segíti a családjában lévő művészeket, ezúttal Alison lánya kapott szerepet a filmben.

Azért persze nemcsak a rokonságnak jutott hely: a filmbeli detektívet játszó Bradley Cooper, valamint a többi színész: Taissa Farmiga, Laurence Fishburne, Andy Garcia, Michael Pena és Diane Wiest is ott volt – de ezúttal a fotósok kivételesen főleg családi fényképeket akartak csinálni.

2019.01.21. 08:54

Clint Eastwood nem akar színészkedni

2019.10.21. 09:49

Clint Eastwood új Oscarra tör

2019.06.24. 14:43

Clint Eastwood igazi csoda

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő