Ha közepes méretű családi autót keres, most megtalálhatja álmai kocsiját: megérkezett a vadonatúj Ford Focus, mely minden eddiginél izgalmasabb stílust, tágasabb teret és fejlettebb technológiákat kínál.

A vásárlók véleménye rendkívül fontos

 A vállalat mérnökei konzultáltak a vásárlókkal, mielőtt nekiláttak volna megtervezni a vadonatúj ötajtós ferdehátút és a praktikus kombit, amelyeknek stílusos Focus Titanium, sportos Focus ST-Line és előkelő Focus Vignale változatai mint saját, egyedi karakterrel bírnak.

A kínálatban immár a vadonatúj Focus Active crossover is megjelenik; az új változat emelt hasmagassága, tetősínei és látványos védőelemei szabadidő-autós hangulatot teremtenek.

Egyszerűbb autózás: sportos és tágas Focus született

 Számos új vezetősegítő technológia működik az autókban, amelyek egyszerűbbé teszik az autózást a lassan araszoló forgalomban, jobb látási viszonyokat teremtenek éjszaka, egyetlen gombnyomásra leparkolják az autót, és segítenek elkerülni a baleseteket.

“Vadonatúj Ford Focus modellünk a technológia és a vezetési élmény csúcsát kínálja saját szegmensében,” – mesélte nyilatkozta Joe Bakaj, a Ford Európa termékfejlesztési alelnöke. “Ritkán nyílik alkalom arra, hogy teljesen tiszta lappal, a nulláról kiindulva tervezhetünk meg egy új autót. Éppen ezért kapva kaptunk a lehetőségen, hogy kifejlesszük a ma kapható legjobb közepes méretű családi autót.”

A sportos Focus pedig a kategória legáramvonalasabb modellje. Az utastér egyszerű, letisztult vonalai, gyönyörű anyagai és látható rések nélkül illeszkedő felületei még kellemesebb élménnyé varázsolják az utazást.

Utazás sok csomaggal, kutyával? Nem gond

A vadonatúj Focusban rengeteg a hely. Az első és a hátsó ülések közötti távolság több mint 5 cm-rel lett nagyobb, így a hátsó utasok kategóriaelső térdtérrel gazdálkodhatnak, de a kabin szélessége is nőtt.

Kutyásoknak pedig jó hír, hogy már nagyobb méretű kutyahordozók a hátsó ülések ledöntése nélkül is beférnek a csomagtérbe.

Autó, amely felismeri a kátyúkat

A vadonatúj Focus már csak azért is jó választás, mert bármely más közepes méretű családi autónál jobb vezetési élményt kínál, kifinomult, független hátsó futómű-rendszerében most először jelenik meg a Folyamatos Lengéscsillapító Vezérlés, mely a kátyúkat is felismeri, így az utasok kevesebb rázkódást éreznek majd a rossz minőségű utakon.

Mobil WiFi-hotspottá alakíthatja autóját

A Focus európai vásárlóinak mostantól a FordPass Connect fedélzeti modem-technológia is rendelkezésére áll, ami akár 10 készülék csatlakoztatására is alkalmas mobil WiFi-hotspottá alakítja az autót. Az alkalmazáson keresztül az autó könnyen megtalálható a bevásárlóközpontok zsúfolt parkolóiban, ellenőrizhető az üzemanyag szintje, a távolból is vezérelhetők a Focus zárjai, sőt az autó távirányítással is beindítható.

Az új vezeték nélküli töltő révén az autósok végre búcsút inthetnek a középkonzolt elcsúfító vezetékeknek.

Steven Armstrong, a Ford Motor Company csoportszintű alelnöke és az Európáért, a Közel-Keletért és Afrikáért felelős elnökének ajánlásával

“Európában immár két évtizede a Focus biztosítja számunkra a stabil hátországot. Élvonalbeli dizájnjával, technológiájával és vezethetőségével ez az autó mindent megtestesít, amit vásárlóink szeretnek a Fordokban” – árulta el Steven Armstrong.

„Tavalyi európai eladásainknak majdnem az egyötödét tették ki a közepes méretű családi autók, ami vállalatunk és ügyfeleink számára egyaránt nagyon fontos tény; ezért is fordítottunk annyi energiát az új modell, az általunk valaha gyártott egyik legjobb autó fejlesztésére.” – tette hozzá.

Rengeteg technikai újítás is található az új Ford Focusban, melyről a Ford hivatalos honlapján tudhatnak meg információkat!

2021.05.12. 15:38

Kiefer Sutgerland a főszereplője és a producere is egy új kémtörténetnek

2021.05.12. 14:03

56 éves a The Rolling Stones egyik legnagyobb slágere

2021.05.12. 11:37

A tartós stressz a kutyáknál összefügg a gazdával való kapcsolattal

2021.05.12. 08:18

Újra kiadta két albumát az Alphaville

2021.05.12. 07:36

Zivatarveszélyre figyelmeztetnek az ország egész területén

2021.05.11. 17:24

Tina Turnerre voksolt a legtöbb rajongó a Rock & Roll Hall Of Fame szavazásán

2021.05.11. 10:58

Tom Cruise visszaadja Golden Globe-díjait

2021.05.11. 10:45

Ősszel indul, és 26 országot jár be az Európát összekötő expressz

2021.05.11. 09:04

Egy hétig titkolta három leopárdja szökését egy kínai szafaripark

2021.05.10. 15:06

Kibővített tesztkínálattal és fokozott ellenőrzéssel nyit Bécs

További hírek

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő