Meghan Markle első gyermekét várja – derült ki hétfőn. Férjével, Harry herceggel jelenleg hivatalos úton vesznek részt Ausztráliában, ahol elkészültek róla az első olyan fotók is, melyeken már picit látszik: a hercegnő hamarosan anyai örömök elé néz.

Meghan hercegnő terhességéről a királynőt állítólag már pénteken értesítették, Eugénia hercegnőnek, az uralkodó harmadik gyermeke, András yorki herceg leányának esküvőjén. A Windsorban tartott menyegzőn Harry és Meghan is jelen volt, és a sajtótalálgatások szinte azonnal elindultak Meghan esetleges terhességéről, miután a hercegnő egy hosszú és bő, a viszonylag tavaszias, enyhe időjáráshoz nem illő kabátban jelent meg.

A londoni fogadóirodák máris kiírták az első nyereményesélyeket Harry és Meghan gyermekének nevére.

A legnagyobb országos fogadási hálózat, a Ladbrokes hétfő délelőtt a leánynevek közül a Victorát, a fiúnevek közül az Albertet és az Arthurt kínálta játékra a legnagyobb valószínűséggel, vagyis a legkisebb nyeremény ígéretével. A Victoria névre 8/1, az Albert és az Arthur névre egyaránt 10/1 nyereményeséllyel lehet jelenleg fogadást kötni.

MTI, Retro Rádió, fotó: Puzzlepix

2018.10.15. 10:33

Gyermeket vár Meghan Markle és Harry herceg!

2019.04.04. 09:25

Közös Instagram oldalt indított Meghan hercegné és Harry herceg

2019.05.08. 13:58

Harry herceg és Meghan hercegné bemutatta kisfiát, Archie Harrison Mountbatten-Windsort!

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Abaházi Csaba

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő