Meghan Markle első gyermekét várja – derült ki hétfőn. Férjével, Harry herceggel jelenleg hivatalos úton vesznek részt Ausztráliában, ahol elkészültek róla az első olyan fotók is, melyeken már picit látszik: a hercegnő hamarosan anyai örömök elé néz.

Meghan hercegnő terhességéről a királynőt állítólag már pénteken értesítették, Eugénia hercegnőnek, az uralkodó harmadik gyermeke, András yorki herceg leányának esküvőjén. A Windsorban tartott menyegzőn Harry és Meghan is jelen volt, és a sajtótalálgatások szinte azonnal elindultak Meghan esetleges terhességéről, miután a hercegnő egy hosszú és bő, a viszonylag tavaszias, enyhe időjáráshoz nem illő kabátban jelent meg.

A londoni fogadóirodák máris kiírták az első nyereményesélyeket Harry és Meghan gyermekének nevére.

A legnagyobb országos fogadási hálózat, a Ladbrokes hétfő délelőtt a leánynevek közül a Victorát, a fiúnevek közül az Albertet és az Arthurt kínálta játékra a legnagyobb valószínűséggel, vagyis a legkisebb nyeremény ígéretével. A Victoria névre 8/1, az Albert és az Arthur névre egyaránt 10/1 nyereményeséllyel lehet jelenleg fogadást kötni.

MTI, Retro Rádió, fotó: Puzzlepix

2019.05.08. 13:58

Harry herceg és Meghan hercegné bemutatta kisfiát, Archie Harrison Mountbatten-Windsort!

2019.04.04. 09:25

Közös Instagram oldalt indított Meghan hercegné és Harry herceg

2018.12.18. 14:28

A Jóbarátok szereplőihez hasonlították Meghan hercegnét és Harry herceget

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő