8 csillag született: a múlt héten nyilvánosságra hozták az Oscar-díjra jelölt filmek és művészek listáját, és egy elsőfilmes rendező már világsikert aratott mozija 8 jelölést gyűjtött össze. A Csillag születik szinte az összes fontos kategóriában bejutott a legjobb öt közé… egyedül a rendező maga, Bradley Cooper esett ki – ebben a kategóriában. – Mi, akik ott voltunk a forgatáson, tudjuk, hogy ő a világ legjobb rendezője – mondta erről Lady Gaga, aki maga is két Oscarra lett esélyes: a legjobb női főszereplőnek és a legjobb dalbetétnek járó aranyszobrot is elnyerheti.

– Egy nagyon egyszerű emberi érzést szerettem volna megfogalmazni: azt, hogy szükségünk van egymásra, és nagyon örülök, hogy az akadémia tagjai is értetté, miről van szó – nyilatkozta Cooper, aki a legjobb főszereplő, a legjobb forgatókönyvíró és a legjobb film díjával vigasztalódhat.

De a legőszintébb a filmbeli teljesítményéért a legjobb férfi mellékszereplő Oscarjára jelölt Sam Elliott volt, amikor kérdezték.

– Asszem, ami a legelőször az eszembe jut, az valami olyasmi, hogy… már nagyon itt volt az ideje – nyilatkozta  a 74 éves színész, aki Bradley Cooper bátyját és menedzserét alakítja a Csillag születik-ben.

2019.04.09. 17:15

Újra találkozott Barbra Streisand és Kris Kristofferson, a Csillag születik két sztárja

2019.03.04. 08:53

12 perccel meghosszabbítják a Csillag születiket

2018.09.05. 15:23

Hamarosan érkezik a Csillag születik c. film legújabb feldolgozása Bradley Cooperrel

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő