Országszerte hatalmas az alig egy hónappal ezelőtt indult Retro Rádió sikere, a hallgatói visszajelzések alapján rengetegen kapcsolnak az egyetlen országosan elérhető kereskedelmi adóra. A Retro Rádió az internetes hallgatottságban rövid idő alatt a második leghallgatottabb rádió lett megelőzve több régóta működő csatornát. A rádió Facebook oldalát már több mint 50 ezren követik, csak az indulás hetében közel másfél millió embert értek a Retro posztjai. A rajongókat hatalmas nyereményjáték várja júliustól, a Retro Rádió emellett országos reklámkampányt is indított.

A hallgatói visszajelzések (sms-ek, e-mailek, telefonok) alapján óriás sikerrel startolt a Retro, az egyetlen országosan elérhető kereskedelmi adó, amelyen számos generáció képviselői hallhatják kedvenc dalaikat.

Nem csak az éter hullámain hódít a Retro, online hallgatottságban és a közösségi médiában is kiemelkedő sikert ért el működése első hónapjában. A Retro Rádió online hallgatottságban az egyetlen országos adó, amely az elmúlt hetekben beelőzte a legtöbb hazai rádiót, internetes hallgatottságban a hét nagy részében tartja a második helyet, és vannak olyan időszakok, amelyekben vezet minden más csatorna előtt.

Azt a visszaszámláló videót, amely a rádió országos startját hivatott beharangozni a legnagyobb közösségi oldalon, több tízezren megosztották, és organikusan, fizetett hirdetés nélkül elért több mint 1,3 millió embert.

Az indulás hetében közel másfél millió embert értek el a Retro facebook oldalain posztolt bejegyzések. A Retro Rádió Facebook rajongói oldalának közönsége dinamikusan növekszik, már több mint 50 ezren kedvelik, elérése pedig erősebb, mint a magasabb lájkszámmal rendelkező konkurens adóknak.

A Retro júliustól hatalmas nyereményjátékot is indított. A nagy népszerűségnek örvendő nyereményjáték keretein belül a Retro Reggelben reggelente Hudák Anita és Hepi Endre bemutatja a nap Retro Sztárját, akinek bármelyik, a nap folyamán elhangzó slágerével akár 30 ezer forintot is nyerhetnek a szerencsés telefonálók.

A Retro Rádió nagy lefedettségű országos reklámkampánnyal is erősít. Az óriásplakátok, reklámszpotok és hirdetések a legfrekventáltabb köztereken, a sajtóban, a TV2 és az RTL Csoport televíziócsatornáin, tömegközlekedési eszközök oldalán egyaránt éppúgy régiókra lokalizáltan láthatóak, mint országszerte a mozivásznakon.

2018.06.16. 15:36

Országos a Retro Rádió - a műsorvezetők gondolatait olvashatják

2019.04.25. 13:10

Töltse le a Retro Rádió matricáit Viberre!

Február 24.

Az 1001 legjobb retro dal – a teljes toplistánkat itt találják!

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő