Újabb feldolgozás készült a Csillag születik c. filmből, a főszerepeket ezúttal Lady Gaga és Bradley Cooper alakítják. A két zenész szerelméről szóló sztorinak ez a negyedik filmes feldolgozása, és az előző változatok mindegyikét jelölték valamilyen kategóriában: Barbra Streisand is ezért vehette át a díjat 1976-ban.

 

A díva most megnézte a legújabb adaptációt és teljesen le volt nyűgözve. Mint mesélte, Lady Gaga szerinte csodálatos színész- és énekesnő, tökéletesen játszik a filmben. Streisand úgy véli, a Csillag születik újra beszédtéma lesz, akár még Oscar-díjra is jelölhetik.

A történetről:

A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé.

Bemutató: október 4.

fotó: © Brian To/WENN.com

2018.10.02. 08:01

A csillag megszületett

2019.04.09. 17:15

Újra találkozott Barbra Streisand és Kris Kristofferson, a Csillag születik két sztárja

2019.01.28. 09:37

Bradley Cooper: "Egy nagyon egyszerű emberi érzést szerettem volna megfogalmazni"

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő