Éppen, amikor Quentin Tarantino sikeres pályájának legsikeresebb filmje útjára indult a mozikban, egy még jobb hír érkezett a mester háza tájáról.

A Leonardo DiCaprio, Brad Pitt és Margot Robbie főszereplésével készült Volt egyszer egy… Hollywood (Once Upon a Time… in Hollywood, már a mozikban) az Egyesült Államokban jóval a 115 millió dolláros bevétel fölött jár, világszerte pedig már 65 millió dollárt hozott, hazánkban egy hét alatt több mint 150 ezren vettek rá jegyet, ráadásul a kritikusok és nézők szerint a következő Oscar-díj átadáson jó párszor el fog hangzani ez a cím – vagyis a siker egyértelmű, és elsöprő. De ez még mind semmi.

Az 56 éves rendező bejelentette, hogy felesége, a nála 21 évvel fiatalabb Daniella, az izraeli modell-énekesnő gyereket vár. A pár 2009-ben a Becstelen Brigantyk jeruzsálemi premierjén találkozott először, hét évvel később kezdtek járni, és éppen kilenc hónapja házasodtak össze.

Így talán még érthetőbb, hogy miért beszélt mostanában Quentin Tarantino annyit arról, hogy még egy filmet megrendez, azután visszavonul: talán a gyereknevelésnek szeretné szentelni rengeteg energiáját.

2019.09.06. 08:25

Tom Hanks és Renée Zellweger filmjét is bemutatják Torontóban

2018.05.16. 10:01

Megérkezett a Bohemian Rhapsody című Queen-film előzetese!

2018.11.10. 09:41

Végre megnyílt a Varázsvilág új kapuja

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő