Minden eddiginél fantasztikusabbnak ígérkezik Mága Zoltán X. jubileumi Budapesti Újévi Koncertje, mert a monumentális gálaesten olyan sokszoros Grammy-díja sztárok lépnek fel, akikért a tengerentúlon százmilliók rajonganak.

Sztárok érkeznek a koncertre:

A Prima Primissima-díjas hegedűművész az elmúlt évtized leglátványosabb gálakoncertjére készül Mága Zoltán 2018. január elsején az Arénában. A X. jubileumi Budapesti Újévi Koncert nem csak látványvilágában és díszleteiben, hanem hangzásában és a fellépők tekintetében is különlegességet tartogat a közönség számára. Az exkluzív gálaműsor egyik sztárvendége a tizenhatszoros Grammy-díjas David Foster, hollywoodi szupersztárok, Céline Dion, Andrea Bocelli, Beyoncé, Madonna, és Mariah Carey zenei producere és művésztársa lesz, és a teljes műsorról az Egyesület Államok televíziótársasága, a PBS készít felvételt, amelyet a tengerentúlon 120 millió néző láthat majd.

Az Aréna közönsége előtt először lép színpadra Magyarországon Katharine McPhee, aki nem csak fantasztikus sikerű énekes, hiszen megnyerte az amerikai tehetségkutató versenyt, az American Idol ötödik szériáját, hanem nagy sikerű amerikai filmek fő és mellékszereplőjeként is nagy sikereket ért el. McPhee játszott az Álamimban (In My Dreams) című nagysikerű amerikai mozifilmben, a Skorpió és a Kasszasiker (Smash) című nagy sikerű sorozatokban, a Cápák éjszakája című horrormoziban. Tíz ével ezelőtt nyerte meg az amerikai televíziós versenyt, azóta több önálló albuma is megjelent. Katharine többször lépett már fel és énekelt duettet Andrea Bocelli világhírű tenorral. Mága Zoltán újévi gáláján egy különleges produkcióval hallhatja majd a közönség.

A monumentális gálán szintén először lép majd a magyar közönség elé Sheléa Frazier, aki Jimmy Jam és Terry Lewis munkatársaként betört a zeneiparba. Sheléa a huszonhétszeres Grammy-díjas világhírű amerikai producer, zeneszerző, karmester és fantasztikus trombitaművész, Quincy Jones, és a szintén világhírű előadó, Stevie Wonder kedvenc énekese. Az énekes, dalszerző, zongoraművész és producerként is ismert Sheléa többször adott koncertet Barack Obamának a Fehér Házban, és a különleges magánkoncertről készült videók a közösségi médiában és videómegosztókra is kikerült, amelyen láthatólag nagyon jólérezte magát az Egyesült Államok elnöke és felesége.

Bécsben is látható lesz a show:

Mága Zoltán újévi gáláján lesznek még további meglepetésvendégek is. A műsor repertoárját egyedi, különleges hangszerelésben hallhatja majd a közönség. A Prima Primissima-díjas hegedűművész által 2009-ben indított hagyomány folytatásaként a Guinness Rekordok közé bekerült közös koccintás az év első estéjén sem marad el: Mága Zoltán, Budapest díszpolgára ez alkalommal is megvendégeli a közönséget a Juhász Testvérek többszörös díjnyertes vörösborával. Az Aréna után pedig Bécsbe viszik az újévi gálát, ahol Mága Zoltán szintén hagyományt teremtett. Január 6-án este a világ egyik legrangosabb színpadán, a Musikvereinben ad újévi koncertet, immár negyedik alkalommal.

Mága Zoltánról:

Mága Zoltán hegedűművész tíz évvel ezelőtt egy nagyot álmodva azzal a céllal indította útjára az újév köszöntő gálaestet, hogy maradandót alkotva példát mutassunk Európának, hogy kicsiny, de szellemi, művészi értékeiben rendkívül gazdag országunk is tud értéket és rangot teremteni. Mára Európa egyik legrangosabb újévi koncertjévé vált a gálaműsor, amelynek híre a világ számos pontjára eljutott. Ennek köszönhetően már több mint 30 országból érkeznek vendégek. Az eltelt egy évtized alatt több mint százezer ember személyesen láthatta az Aréna színpadán a gálakoncertet, és tízmilliói láthatták a televízió képernyőin keresztül.

2021.04.14. 12:42

Hét magyar arany születhet a tokiói olimpián

2021.04.14. 08:18

Júniusban nyithat a Margitszigeti Színház

2021.04.14. 08:12

Micsoda páros! Mick Jagger és Dave Grohl elkészítette a "nyár slágerét"

2021.04.14. 08:06

Megalakult a Nemzeti Állatvédelmi Tanács

2021.04.13. 15:06

Fél évszázados a "Brown Sugar" és a The Rolling Stones híres logója

2021.04.13. 13:30

56 éves lett a Beatles egyik legnagyobb slágere

2021.04.13. 10:10

Óva int a kelet-európai kutyaszaporítóktól Bécs

2021.04.13. 09:22

Több mint 110 000 dollárért kel el Kirk Hammett gitárja

2021.04.13. 08:06

Fülöp hercegre emlékeztek unokái és Boris Johnson

2021.04.12. 12:23

Augusztusban tartják a VeszprémFestet

További hírek

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő