Cher nemrég már elhintette a hírt, hogy szeptemberben új albummal jelentkezik, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy az ABBA dalok, vagy új szerzemények hallhatóak majd rajta. Vagyis hogy egy vagy két lemezzel rukkol elő.

Az Oscar-díjas Cher legutóbb a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című filmben tűnt fel, Ruby Sheridan, Donna anyja szerepében. Így a rajongók már hallhatták az ABBA Fernando című dalát a díva előadásában, de a napokban kiderült, hogy ez még csak a kezdet volt.

Cher nemrég egy talk show-ban arról beszélt, hogy miután elénekelte a svéd sztárcsapat slágerét, úgy gondolta jó móka lenne egy egész ABBA dalokból álló albumot rögzíteni.

Az énekes-színésznő a Today Show-ban azt is elárulta, hogy nem egy szokványos feldolgozás-lemez készült. „Nem olyan, ahogyan az ABBA dalait elképzeli az ember, teljesen más módon nyúltam a témához”

Cher 2013-as, 25. stúdióalbuma, a Closer to the Truth óta nem jelentkezett új zenei anyaggal.  Lehet azonban, hogy hamarosan két lemezzel is meglepi rajongóit.

2018.06.18. 08:23

5 dolog, amit nem tudott a Mamma Mia! sztárjáról

2019.07.02. 14:45

Olivia Newton-John, Elton John és Joe Cocker dalai is megsemmisültek egy 2008-as tűzben

2018.07.11. 07:55

Pierce Brosnan: "Cher a legfantasztikusabb partner"

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő