Cher nemrég már elhintette a hírt, hogy szeptemberben új albummal jelentkezik, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy az ABBA dalok, vagy új szerzemények hallhatóak majd rajta. Vagyis hogy egy vagy két lemezzel rukkol elő.

Az Oscar-díjas Cher legutóbb a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című filmben tűnt fel, Ruby Sheridan, Donna anyja szerepében. Így a rajongók már hallhatták az ABBA Fernando című dalát a díva előadásában, de a napokban kiderült, hogy ez még csak a kezdet volt.

Cher nemrég egy talk show-ban arról beszélt, hogy miután elénekelte a svéd sztárcsapat slágerét, úgy gondolta jó móka lenne egy egész ABBA dalokból álló albumot rögzíteni.

Az énekes-színésznő a Today Show-ban azt is elárulta, hogy nem egy szokványos feldolgozás-lemez készült. „Nem olyan, ahogyan az ABBA dalait elképzeli az ember, teljesen más módon nyúltam a témához”

Cher 2013-as, 25. stúdióalbuma, a Closer to the Truth óta nem jelentkezett új zenei anyaggal.  Lehet azonban, hogy hamarosan két lemezzel is meglepi rajongóit.

2018.09.03. 16:40

A Bon Bon dalaival készül zenés darab

2018.06.22. 09:26

Újra vár az Ifipark!

2019.05.02. 12:05

Hamarosan kapható a Cher musical zenéje

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő