A tavalyi évben megrendezett Demjén Ferenc 70. születésnapi koncert fantasztikus sikere után ismét itt a megszokott év végi Demjén koncert a Papp László Budapest Sportarénában, december 30-án. A várva várt koncertre pedig Ön is megnyerheti jegyét a Retro Rádióban!

Figyelje a Retro Rádiót november 12-től 16-ig, és ha meghallja a zseniális zenész, Demjén Ferenc valamelyik slágerét, azonnal hívjon minket a 06-20-22-22-122-es telefonszámon, legyen a kilencedik és ha elárulja szlogenünket, automatikusan megnyeri páros belépőjét december 30-ra, Demjén Ferenc nagykoncertjére!

Demjén Ferenc Magyarország talán legnépszerűbb és legtermékenyebb könnyűzenei szerzője, szövegírója, előadója, régebben a Tűzkerék, Bergendy, V’Moto-Rock zenekarok meghatározó alakja. A nevével fémjelzett albumok eladása – amelyen valamilyen formában közreműködött – megközelítőleg 7 millióra tehető. Számtalan szakmai elismerés mellett a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje kitüntetés tulajdonosa, Liszt díjas Művész. Év közbeni fellépései is mindig teltházzal mennek és év végi koncertje közel 20 éve kihagyhatatlan része a karácsony-szilveszter közti könnyűzenei program kínálatnak.

Alkotásain generációk nőttek fel, és hogy ezek a dalok generációkon átívelnek, annak bizonyítéka, hogy a koncerteken minden korosztály képviselteti magát és együtt éneklik a slágereket. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki felejthetetlen élményben részesül december 30-án az Arénában.

A koncert sztárvendége: D. Nagy Lajos

Fotó: Puzzlepix/www.dfp.hu/Schumy Csaba

2018.08.15. 09:06

Szeretettel várjuk hallgatóinkat az Első Retro Rádió Fesztiválra!

2018.12.07. 07:27

Játék - a Retro Rádióban Ön is megnyerheti belépőjét az 50 éves Táncdalfesztiválra!

2019.07.01. 18:00

Ön melyik hazai retro sztár lenne? - próbálja ki kvízünket!

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő