Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen és Mary Steenburgen nyáron egy őrült vígjátékkal rukkolnak elő. A Könyvklub – avagy az alkony ötven árnyalata – egy üdítő, minden percében szórakoztató komédia, amiben a legendás színésznők olyan pasiknak csavarják el a fejüket, mint Andy Garcia, Don Johnson, Craig T. Nelson és Richard Dreyfuss.

Mert a szunnyadó szenvedélyt egy csöpp szikra is lángra tudja lobbantani… vagy egy olyan szaftos regény, mint a Szürke ötven árnyalata. A május 31-től a mozikban látható vígjátékban a négy barátnő górcső alá veszi Christian Grey sztoriját, ami sok izgalmas és humoros pillanattal pezsdíti fel a hétköznapjaikat.

A dögös színésznők, – akik a film forgatása óta legjobb barátnők is lettek – legutóbb Las Vegasban jártak a CinemaCon eseményen, ahol stílusosan egy-egy pohár bor társaságában meséltek közelgő filmjükről. Az egyik magazin arról kérdezte a hölgyeket mikor olvasták el először a világsikerű regényt. „Azt hiszem én vagyok az egyetlen a csapatban, aki elejétől a végéig elolvasta a könyvet.” –mesélte a kirobbanó formában lévő Jane Fonda. „De ez még jóval korábban volt, hogy a filmet elkezdtük forgatni.

Egyszerűen kíváncsi voltam rá, mi ez a történet, amiről mindenki beszél.” Majd a színésznő Mary Steenburgen felé fordult, és azzal viccelődött, hogy barátnője csak a pikánsabb részeket olvasta el a regényből, aki nevetve ezt elismerte. Az egymással felszabadultan csacsogó kvartett azt is elárulta, hogy rengeteg fagyi fogyott a forgatáson, és mikor Jane Fondát filmbeli partneréről Don Johnsonról, – aki egyébként a Szürke ötven árnyalata-filmek főszereplőjének, Dakota Johnsonnak az apukája – faggatta az újságíró, a 80 éves színésznő tömören csak annyit mondott: „Nagyon jól csókol.” Persze Diane Keaton sem maradhatott ki a sorból, akinek a filmben Andy Garcia csapja a szelet: a hölgyek arról is susmorogtak, hogy a két színész között mennyire izzott a levegő. „Miután láttam a filmet, felhívtam Diane-t és rákérdeztem, hogy összejöttek-e.” –árulta el nevetve Jane Fonda, majd Diane Keaton felé fordulva tovább heccelte őt.

2019.07.22. 07:05

Diane Keaton egy fergeteges vígjátékkal tért vissza

2018.05.14. 13:23

Mindig van új a nap alatt… még a hatodik X után is.

2019.01.05. 11:26

La-di-da, la-di-da, la la: Isten éltesse Diane Keatont!

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő