A Budapest Dal 2018 nyertes Radics Gigi  Budapest szerelem című dala mellett, többek közt Freinreisz Károly és Charlie dalai is hallhatóak, minden nap, 18 és 20 óra között a zenélő szökőkút repertoárjában.

Budapest Dal 2018 címmel írt ki pályázatot a Fővárosi Önkormányzat, keresve a főváros hangját és támogatva az olyan dalok megszületését, amelyek visszaadják a város hangulatát. A pályázat keretein belül 11 ismert előadót kértek fel, hogy írjanak egy dalt, amelyet fővárosunknak dedikálnak. A dalszerző pályázat minden zenész és énekes számára nyitott volt, végül a szakmailag elismert, független szakértőkből álló zsűri és a közönség közösen döntött Budapest Daláról. A megmérettetést követően valamennyi szerzemény felkerült egy közös zenei albumra, amelyből a margitszigeti zenélő szökőkúton, egész nyáron hallható Freinreisz Károlytól az I love Budapest, Caramel: 1873 című dala,  Király Viktor szerzeménye, a Király utca, a Budapest Dal közönségdíjasa, a Bárhol járok Benjitől,
Charlie-tól a Szerelmek városa,  Keresztes Ildikótól Ahol a város őrzi a Dunát,  a Závodi – Berkes szerzőpáros Óriáskerék című száma, amely a Budapest a fiatal tehetségekért program különdíját kapta és természetesen a Budapest Dal 2018 nyertes szerzeménye, a Budapest szerelem Radics Gigi előadásában.

2018.05.23. 11:39

Budapest is ott van a legkoszosabb európai fővárosok között

2018.05.30. 11:35

Tilos a segway, a riksa, a sörbike az V. kerületi járdákon

2017.11.21. 14:36

Kiderült melyik Budapest legdrágább utcája

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő