A Budapest Dal 2018 nyertes Radics Gigi  Budapest szerelem című dala mellett, többek közt Freinreisz Károly és Charlie dalai is hallhatóak, minden nap, 18 és 20 óra között a zenélő szökőkút repertoárjában.

Budapest Dal 2018 címmel írt ki pályázatot a Fővárosi Önkormányzat, keresve a főváros hangját és támogatva az olyan dalok megszületését, amelyek visszaadják a város hangulatát. A pályázat keretein belül 11 ismert előadót kértek fel, hogy írjanak egy dalt, amelyet fővárosunknak dedikálnak. A dalszerző pályázat minden zenész és énekes számára nyitott volt, végül a szakmailag elismert, független szakértőkből álló zsűri és a közönség közösen döntött Budapest Daláról. A megmérettetést követően valamennyi szerzemény felkerült egy közös zenei albumra, amelyből a margitszigeti zenélő szökőkúton, egész nyáron hallható Freinreisz Károlytól az I love Budapest, Caramel: 1873 című dala,  Király Viktor szerzeménye, a Király utca, a Budapest Dal közönségdíjasa, a Bárhol járok Benjitől,
Charlie-tól a Szerelmek városa,  Keresztes Ildikótól Ahol a város őrzi a Dunát,  a Závodi – Berkes szerzőpáros Óriáskerék című száma, amely a Budapest a fiatal tehetségekért program különdíját kapta és természetesen a Budapest Dal 2018 nyertes szerzeménye, a Budapest szerelem Radics Gigi előadásában.

2018.06.26. 20:12

Angelina Jolie, Ryan Gosling, Harrison Ford is imádta Budapestet, most a CNN is ajánlja

2017.07.31. 08:48

Több tízezer turista látogatott Budapestre a vizes vb és a Forma-1 miatt

2017.12.01. 11:23

Elindult az adventi "fényvillamos" a fővárosban

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő