Kendőzetlen őszinteség, mély érzések és titkok egy kötetlen beszélgetésben, Miskovits Marci műsorvezetésével – ez a Magneoton Spotlight. A kiadó Spotlight című riportműsorában decemberi indulása óta olyan hírességek meséltek múltjukról, magánéletükről és féltve őrzött titkaikról, mint Rúzsa Magdi, Zséda, Csepregi Éva, Kollányi Zsuzsi, Varga Viktor és Várkonyi Attila (DJ Dominique), a Retro Rádió Sztársáv és Retro Party című műsorának házigazdája.

Fogadják szeretettel ezt az izgalmas epizódot, melyben többek között az is kiderül, hogy egy humán beállítottságú fiatal, akit a jogi pálya épp’ úgy vonz mint a Színművészeti, hogyan és miért választotta végül a fizika tanári, majd később az angol és a teológia szakot.

“Én a rádióban is megpróbálom átadni azt az értékrendet, amivel rendelkezem: ha tanulsz és jártas vagy a világ dolgaiban, akkor sokkal könnyebben boldogulsz az életben (…)” – fogalmazott az interjúban Várkonyi Attila, aki arról is mesélt, minek a hatására kezdte el ‘pörgetni a lemezeket’. Szóba került, hogy számára a legfontosabb az, ha munkájával életérzést adhat át, ha örömet okozhat. “És ez a közös a tanári, a rádiós és a lemezlovas pályán” – fűzte hozzá.

Várkonyi Attila arról is szót ejtett, hogy mennyit utazik hetente és mennyire fontos számára, hogy szeretteire mindig oda tudjon figyelni.

2018.06.16. 15:36

Országos a Retro Rádió - a műsorvezetők gondolatait olvashatják

2019.05.06. 18:04

Tizenegy Kossuth-díjas művész mesélt a Retro Rádióban!

2020.04.16. 08:00

Apa lesz Várkonyi Attila/Dj Dominique - interjú a Retro Rádió műsorvezetőjével, lemezlovasával

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő