Kijött Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy… Hollywood (Once Upon a Time in… Hollywood, hazai bemutató: augusztusban) első trailere, és Taratinónak újra sikerült bebizonyítania, hogy mekkora mágus: mindenki máris a lábai előtt hever.

A világ talán három legszebb embere, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie egy filmbe gyűjtése már önmagában óriási fegyvertény, ami nem nagyon sikerülne másnak, de az egész előzetes valami nagyon játékos, nagyon laza (és valószínűleg némiképp erőszakos) nosztalgiautazást sugall a ’69-es L.A.-be (ahol Tarantino is ott volt – igaz még csak 7 évesen).

A szemfülesebbeknek valami más is feltűnt: május 25-én lesz a 25. évfordulója annak, hogy Tarantino egy csapásra világhírű lett – akkor mutatták be a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválón a Ponyvaregény-t. Márpedig a Volt egyszer egy… Hollywood-ról a mester azt nyilatkozta, hogy új filmjével sikerül a legjobban megközelítenie korai nagy művét. És Cannes-ban idén májusban is lesz fesztivál.

Vagyis az előzetessel együtt a pletykagépezet is beindult: könnyen lehet, hogy a film a versenyprogramba kerül a világ egyik legrangosabb és legtrendibb fesztiválján, és főszereplőivel együtt Tarantino is Európába utazik májusban.

2019.08.15. 16:36

Megérkezett a mozikba az új Tarantino-film!

2018.06.11. 15:21

Al Pacino is csatlakozott a Tarantino-film sztárszereposztásához

2019.02.14. 12:30

DiCaprio és Scorsese tévésorozatot készít

Dénes Tamás

Leirer Timi

Dévényi Tibor

B. Tóth László

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Jurásek Balázs

Abaházi Csaba

Vas Maya

Bochkor Gábor

Lovász László

Vágó Piros

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő