Retro Player
Winamp
Kövess minket Facebook-on is!

Programajánló

2018-02-19 | Gerinctorna

A „Mozdulj Nyíregyháza!” rajongók és a sportolni szeretők nagy örömére Nyíregyháza Önkormányzata a jövőben is biztosítja az ingyenes sportolási lehetőséget régi és új programokkal, helyszínekkel és rendezvényekkel. Január 15-től június 3-ig immár 27 féle mozgásprogram közül választhatnak a nyíregyháziak, fiatalok és idősebbek. Minden hétfőn 17.00–18.00 óráig "Gerinctorna" a Zrínyi gimnáziumban. Jó ha tudja, hogy a gerincfájdalom többnyire nem elkerülhetetlen sorscsapás, hanem sok esetben helytelen tartás, mozgás és életmód következménye. A megfelelő életmód megválasztása mellett, a helyes testmozgás, rendszeres gerinctorna, a gerinc megfelelő terhelésének alkalmazásával elérhető, hogy a korral járó gerincelváltozások ne jelentsenek az életminőségben negatív változást.

2018-02-19 | Három napos táncőrület a Móricz Zsigmond Színházban!

Ha február, akkor Táncfarsang! Néptánc, flamenco, balett, modern táncfeldolgozások és látványos koreográfiák várják a tánc szerelmeseit! Február 19-én, hétfőn 19:30 tól a MŰvész Stúdióban a MAKRANCOS - Gulyás Anna C.iC műsorát tekintheti meg. Shakespeare "A makrancos hölgy" című komédiája a mai korba helyezve egészen érdekes látleletet ad. A táncelőadás a darab karaktereire fókuszál és a lélektani okokat vizsgálja a cselekmény alakulásának szempontjából. Gulyás Anna valóban mélyen megmártózott A makrancos hölgy két domináló, ellentétes női karakterében, ám nem volt szándékában a figurákról Shakespeare-hű elemzést színpadra vinni. Sokkal inkább az érdekelte, hogyan lehet e két női archetípust aktualizálni, vagyis a mában is érvényes és időszerű jelenségüket mai eszközökkel bemutatni.

2018-02-19 | Három napos táncőrület a Móricz Zsigmond Színházban!

Ha február, akkor Táncfarsang! Néptánc, flamenco, balett, modern táncfeldolgozások és látványos koreográfiák várják a tánc szerelmeseit a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban! Február 19-én, hétfőn 19 órától TÁNCGÁLA a Nagyszinpadon, ahol nyíregyházi táncegyüttesek előadását tekintheti meg. A gálaműsorban szerepel a RE-flex Moderntánc Stúdió, a Szabolcs Néptáncegyüttes, a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium Táncművészeti Tagozatának néptáncos és moderntáncos növendékei, az Igrice Néptáncegyüttes és a Nyírség Táncegyüttes. A műsort színesítik a legutóbbi Fölszállott a páva televíziós népzenei és néptánc tehetségkutató versenyből jól ismert, kiváló szólisták: Glonczi Rodrigó, Bíró Gréta és Németi Márk, Cruz Heather Laura és Demarcsek Dániel táncosok valamint Borbáth Szilveszter énekes.

2018-02-19 | Funkcionális edzés

A „Mozdulj Nyíregyháza!” programsorozat kapcsán - Minden hétfőn 18.00–19.00 óráig "Funkcionális edzés"-re várják a Zrínyi gimnáziumban. Anaerob edzés azoknak, akik szeretnek „mindent beleadni”. Oktató: Tarnóczy Zalán és Tímár Zoltán.

2018-02-19 | Zenés gyermektorna

A „Mozdulj Nyíregyháza!” programsorozat kapcsán - Minden hétfőn 18.00–19.00 óráig "Zenés gyermektorna" a Kodály Zoltán Általános Iskolában. A 6–12 éves korú gyermekeknek szervezett foglalkozás keretében a zenére végzett mozgásformákkal játékosan fejlesztik a koordinációs és ritmusérzéket. A foglalkozásokat Balázsné Baraksó Éva tartja.

2018-02-19 | Esésmegelőzés mozgásprogram

A „Mozdulj Nyíregyháza!” programsorozat kapcsán - Minden hétfőn 8.00–9.00 óráig "Esésmegelőzés mozgásprogram"-ra várják a Continental Arénába. Jó szórakozást és kikapcsolódást kívánok!

2018-02-19 | Kölyökjudo

A „Mozdulj Nyíregyháza!” programsorozat kapcsán - Minden hétfőn 17.00–18.00 óráig "Kölyökjudo" a Continental Arénában. Az 5–10 éves korú gyerekek számára szervezett foglalkozás révén a kicsik a judo világába utazhatnak. A foglalkozásokat Stamusz Péter (NYVSC) tartja.

2018-02-20 | Három napos táncőrület a Móricz Zsigmond Színházban!

Ha február, akkor Táncfarsang! Néptánc, flamenco, balett, modern táncfeldolgozások és látványos koreográfiák várják a tánc szerelmeseit a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban! Február 20-án, kedden 19:00 órától a Nagyszínpadon Bizet: CARMEN című előadását tekintheti meg a Kecskemét City Balett előadásában. A Kecskemét City Balett, Barta Dóra koreográfiájában megtalálható a démoni nő, a femme fatale alaptípusa, megtartva az opera eredeti főszereplőit és konfliktusait.

2018-02-20 | Három napos táncőrület a Móricz Zsigmond Színházban!

Ha február, akkor Táncfarsang! Néptánc, flamenco, balett, modern táncfeldolgozások és látványos koreográfiák várják a tánc szerelmeseit! Február 20-án, kedden 19:30-tól a MŰvész Stúdióban a PROMÉTHEUSZRÓL...címmel a TMK Alkalmi Társulás táncszínházi előadását tekintheti meg. Az előadásban Franz Kafka: Prométheusz című írása hangzik el Tandori Dezső fordításában.

2018-02-20 | Alakformáló aerobik

A „Mozdulj Nyíregyháza!” programsorozat kapcsán - Minden kedden 17.30–18.30-ig "Alakformáló aerobik"-ra várják a Zrínyi gimnáziumban. Ez az alakformáló torna minden izomcsoportot megmozgat, a helyes testtartást előtérbe helyezi. Kevésbé ugrálós, de mégis dinamikus izomfejlesztés történik a foglalkozás alatt. Az "Alakformáló aerobik" egy jó hangulatú torna minden korosztálynak. A foglalkozásokat Lugosi Mónika tartja.

« előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | következő oldal »