Retro Player
Winamp
Kövess minket Facebook-on is!

Programajánló

2017-08-18 | 26. MANDALA NYÁR

Augusztusban is kellemes nyáresti kikapcsolóst ígérnek a Mandala Nyár programjai a Sóstói Múzeumfaluban, ahol augusztus 18-án pénteken 21 órakor a "Toldi" címmel elbeszélő költemény bemutatására várnak mindenkit.

2017-08-18 | Aquarius Élmény- és Parkfürdő

A szezonban június közepétől minden vasárnap ingyenes bábszínházi előadások várják a gyermekes családokat az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben. Éjszakai fürdőzésre is van lehetőség minden szerdán és pénteken.

2017-08-19 | Pócsi Sokadalom

Máriapócs főterére várnak mindenkit augusztus 19-én, szombaton, ahol 20 órakor Atilla fiai Társulat koncertrészleteket ad elő a magyar nemzeti rockoperákból (pl. István a király), illetve filmzenékből (pl. Honfoglalás). Az estét 22 órakor tűzijáték zárja.

2017-08-19 | Úszó alkalmatlanságok tréfás vetélkedője

Ereszd szabadjára a fantáziádat és építs egy igazán eredeti úszó alkotást! Már akkor nyerő lehetsz, ha az alkotásod csak annyi ideig fenn tud maradni a vízen, amíg a zsűri szemügyre veszi a műveket, hiszen idén öt kategóriában hirdetnek eredményt. A házilag épített úszó tárgy alapanyaga bármi lehet. 14 év alatti versenyző csak szülői engedéllyel és szülői felügyelet mellett vehet részt a versenyben. Az úszó eszközön a versenyzők saját felelősségre tartózkodnak.

2017-08-19 | Rozsréti Vigasságok

Az államalapítás évfordulóján színes programok várják Rozsrétszőlő városrész lakóit, augusztus 19-én, ahol 10 órától focibajnokság és főzőverseny veszi kezdetét. A nap hivatalos megnyitójára 14.15-kor kerül sor.

2017-08-19 | Bábszínházi előadások augusztusban

A Burattino Bábszínház előadásai augusztusban is kellemes kikapcsolódást ígérnek a gyerekeknek a Korzóban, ahol augusztus 19-én szombaton 16 órától Az elátkozott malom című előadásra várnak mindenkit.

2017-08-19 | Zene Sóstón

Helyi, könnyűzenei formációk adnak műsort augusztus szerdáin és szombatjain este fél héttől Sóstón, a Krúdy vigadó melletti piacon. Augusztus 19-én szombaton fellép a Dóra és a felfedezők popzenekar, akik saját zenét játszanak. Augusztus 23-án szerdán a Pila Acoustic Duot hallhatják, akik slágereket fognak elő adni, majd augusztus 26-án szombaton a Tram-Buli'n átdolgozásai csendülnek majd fel. A koncertek minden alkalommal 18.30-tól 19.30-ig tartanak.

2017-08-19 | 26. MANDALA NYÁR A SÓSTÓI MÚZEUMFALUBAN

Augusztusban is kellemes nyáresti kikapcsolóst ígérnek a Mandala Nyár programjai a Sóstói Múzeumfaluban, ahol augusztus 19-én szombaton 21 órakor a "Toldi" címmel elbeszélő költemény bemutatására várnak mindenkit.

2017-08-19 | Kutyabarát szombat Nyíregyházán

Ingyenes speciális kutyaiskolát működtet minden szombaton a nyíregyházi Állatbarát Alapítvány. A "Tanuljunk kutyául" programra délelőtt 9 és 11 óra között várják az érdeklődőket. Ezt követően egy közös mozgásra, egy hangulatos kutyasétáltatásra invitál mindenkit az Alapítvány 14 órától. A kutyabarátok a saját állatukkal vagy akár az Otthon lakóival is részt vehetnek a programon.

2017-08-20 | Új kenyér ünnepe a Sóstói Múzeumfaluban

Augusztus 20-án 10 órától hagyományos programokkal készül a Sóstói Múzeumfalu az ünnepre. Tárlatnyitás, népzenei műsorok, bábszínházi előadások, kézműves foglalkozások, hagyományőrző bemutatók gondoskodnak arról, hogy minden kedves látogató jól érezze magát. A vendégek bekapcsolódhatnak azokba a munkafolyamatokba (aratás, cséplés, szelelés, dagasztás), amelyek eredményeként a learatott búzából ropogós kenyér lesz. Akik ezt megteszik, fáradozásukért (és a begyűjtött igazoló pecsétekért) cserébe megkóstolhatják a Károlyi Cukrászda megyei ihletésű finom süteményeit. A programot népzenei műsorok színesítik. Az Aprófalva Hagyományőrző Népdalkör Egyesület aratódalokkal, a 8. Nyírség Nemzetközi Néptáncfesztivál hazai és külföldi résztvevői lendületes táncaikkal szórakoztatják majd a közönséget. Az új kenyér ünnepén nyílik meg Boros György, a Jósa András Múzeum munkatársának kiállítása a Pálinkaházban, amely a fotóművész Sóstón készült különleges képeiből ad válogatást. A program részeként, a hagyományoknak megfelelően a faluközpontban hálaadó istentiszteletet tartanak. Igét hirdet Kósa László református lelkipásztor. Az istentiszteletet az új kenyér megáldása és kóstolója követi. Augusztus 20-án a Sóstói Múzeumfaluba a belépés díjtalan.

« előző oldal | 1 | 2 | 3 | következő oldal »