Retro Player
Winamp
Kövess minket Facebook-on is!

Programajánló

2017-12-15 | Arany-metszés a Művészben

A megszokottól eltérő élőzenés Arany-est premierjére december 15-én 20 órától várják az érdeklődőket a MŰvész Stúdióba, ahová a belépés ingyenes. Az esten fellép Pregitzer Fruzsina, Dézsi Darinka, Rák Zoltán és Gulácsi Tamás színművészek.

2017-12-15 | Szeretet Gála a hátrányos helyzetűekért

Szeretet gálát szervez a hátrányos helyzetűeknek a Rotary Club Nyíregyházán, az Egészségügyi Főiskola Zilahi Termében december 15-én pénteken, 18 órától. Az ünnepi műsorban fellép a Zenebona Autista Gyerekkórus, a Kazinczy Rotary EarlyAct Club, a Mandala Dalszínház és a Nyíregyházi Lengyel-Magyar Kórus. A belépés díjtalan.

2017-12-15 | Városi Karácsonyi hangverseny

A hagyományos Városi Karácsonyi Hangversenyt december 15-én, pénteken 19 órától tartják a Magyarok Nagyasszonya Társszékesegyházban. A hangversenyen közreműködik a Szabolcs Szimfonikus Zenekar, a Cantemus Vegyeskar és a Cantemus Gyermekkar.

2017-12-15 | Váci Mihály emléknap Nyíregyházán

Váci Mihály író-költő születésének 93. évfordulója alkalmából tartanak ünnepélyes megemlékezéseket december 15-én Nyíregyházán. Az emléknap 9 órától kezdődik a Bessenyi téren található Váci Mihály szobor koszorúzásával, majd 10 órától a Váci Mihály Kulturális Központ bejáratánál található emléktáblánál tartanak koszorúzással egybekötött megemlékezést. Ezt követően 10.30-kor kötetlen beszélgetésre várnak mindenkit Váci Mihály munkásságáról a Váci Mihály Kulturális Központ 2. emeletén.

2017-12-15 | Ketten az úton

A "Ketten az úton" című beszélgetős terefereest december 15-én, 17 órától a Városmajori Művelődési Házban kerül megrendezésre. Vendégek: Kuthy Patrícia és Illyés Ákos, a Móricz Zsigmond Színház művészei.

2017-12-16 | Baba angol

Tartalmas kikapcsolódást ígérnek kicsiknek és nagyoknak egyaránt a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár novemberi programjai, ahol minden szombaton 10.00 órától BABA ANGOLra várják a gyermekeket. A foglalkozást Sarudy Juhász Erzsébet vezeti.

2017-12-17 | Gyertyafényes adventi várakozás Nagykállóban

Nagykállóban is várják az érdeklődőket az adventi vasárnapokon tartandó ünnepélyes gyertyagyújtásra a Szabadság téri szökőkút körül elhelyezett adventi koszorúnál. December 17-én, vasárnap 16.30-kor a harmadik gyertya is meggyújtásra kerül a római katolikus egyház közreműködésével, és végül december 22-én, pénteken 17 órától a negyedik adventi gyertya meggyújtása a római katolikus, a görög katolikus és a református egyház közreműködésével történik. Énekel a Nagykállói Általános Iskola énekkara. Az estét a városi karácsonyi ünnepség zárja.

2017-12-17 | Adventi hangverseny a Vikárban

A Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskola Piccoli Archi Ifjúsági Zenekara ebben az évben is megrendezi hagyományos, adventi hangversenyét december 17-én, vasárnap 17 óra 30 perckor. Az esemény helye: Kálvin téri református templom. A koncerttel azoknak szeretnének kedveskedni, akik az elcsendesülés időszakában komolyzenei élményre vágynak. A belépés díjtalan.

2017-12-17 | Adventi Forgatag - Kossuth tér

Advent első vasárnapjától, a Kossuth téren felállított színpadon kulturális csoportok, sztárvendégek teremtenek karácsonyváró hangulatot minden kedden, csütörtökön és vasárnap. December 17-én, vasárnap 16.30-tól meggyújtásra kerül a harmadik adventi gyertya. Az est sztárvendége Opicz Barbi. December 19-én, kedden 16.30-tól a Nyíregyházi Bem József Általános Iskola 3.b osztáyának a műsorát tekintheti meg, majd december 21-én, csütörtökön 16.30-tól a Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek előadására kerül sor. December 24-én, vasárnap 10 órától meggyújtásra kerül a negyedik adventi gyertya is.

2017-12-17 | Adventi közösségi futás

December 17-én délután, 14-15 óra között adventi közösségi futásra várják az örökösföldi Szentháromság templomhoz. A legkisebbeknek 500 méter, a nagyobbaknak egy kör (2,5km), a legnagyobbaknak pedig két kör (5km) Örökösföld körül. Az idősebbeket is várják a szervezők, őket sétára invitálják. Lesz forró ital, vérnyomásmérés és jó hangulat.

« előző oldal | 1 | 2 | következő oldal »