Retro Player
Winamp
Kövess minket Facebook-on is!

Jogi nyilatkozat

- A www.retroradio.hu Internet oldalt a Retro Rádió tartja fenn az Internet közösség szolgálatára, a weboldal böngészésére, tanulmányozására, személyes tájékozódás vagy a Retro Rádió-val való kommunikáció céljából.

- A www.retroradio.hu és www.retrofm.hu weboldalakhoz való hozzáférés és annak használata jelen feltételek, és az összes vonatkozó jogszabály/törvény tárgyát képezi.

- A www.retroradio.hu és a www.retrofm.hu weboldalakon található tartalom a Retro Rádió szellemi tulajdona és szerzői jogi védelme alatt áll.

- A Retro Rádió kifejezett hozzájárulása/engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának felhasználása, módosítása, újra közzé tétele, értékesítése. Az engedély nélküli használata vagy azokkal való visszaélés a szerzői jogról, a védjegyekről valamint a rágalmazásról és becsületsértésről, a titkosságról és nyilvánosságról szóló törvény megsértése, illetve a közlésről szóló szabályozások és rendeletek megszegésének minősül.
(Kivételt képeznek a weboldalon megjelenő olyan írásos és képi anyagok, ahol forrásmegjelölésként más webportál szerepel. Ezen anyagok jogait a hivatkozott jogtulajdonostól kell megszerezni.)

- A Retro Rádió fenntartja a jogot, hogy bármikor indok nélkül törölje a jogellenes, rágalmazó, fenyegető, becsületsértő, obszcén vagy más egyéb módon jogszabályba ütköző látogatói hozzászólásokat, szövegeket.

- A Retro Rádió a www.retrofm.hu és www.retroradio.hu oldalakon megjelent tartalmak pontosságáért nem vállal teljes körű garanciát.

- A Retro Rádió bejegyzett védjegy, annak másolása vagy a név használata bármilyen hasonló összefüggésben bűncselekménynek számít.

© 2012 Retro Rádió. Minden jog fenntartva.